ταρω αισθηματικες προβλεψεις 13/02 Τρίτη Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 13/02 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είσαστε ρομαντικοί, και αγαπάτε το παραμύθι στον έρωτα. Αυτό δεν υπάρχει βέβαια αυτές τις εποχές, αλλά σε καμία των περιπτώσεων, δεν σας πτοεί. Η πλειοψηφία του ζωδίου, είναι μπλεγμένοι σε διπλές – παράλληλες καταστάσεις, που τους πονούν και με μέλλον αδιέξοδο. Αν πρώτα εσείς δεν ενεργοποιηθείτε, για να μην ξοδεύετε τον χρόνο και τα αισθήματα σας… χωρίς λόγο, ουδείς θα το κάνει για εσάς.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Εσείς αυτόν τον καιρό … έχετε περισσότερο δώσει την σημασία σας, σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, έτσι ώστε να φύγετε από την μετριότητα που σας ταλαιπωρεί. Αυτό σε δεύτερο βαθμό θα σας κάνει να έρθετε και πιο κοντά με τον άνθρωπο σας, και σε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι μόνοι και οι εργένηδες … θα βρεθούν σε ερωτική πολιορκία που θα τους σαγηνεύσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Τοξότης : Η ΙΕΡΕΙΑ

Μη κρίνετε τους άλλους σύμφωνα … με τα δικά σας δεδομένα. Πιθανόν και να τους αδικείτε. Στην εν λόγω περίπτωση, μάλλον πιέζετε πολύ τον άνθρωπο σας, και δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κάνει κάποιο επόμενο βήμα μαζί σας. Ίσως και να χρειάζεται χρόνο, ή να λύσει πρώτα κάποιες δικές του προσωπικές καταστάσεις ή και ακόμη … να βελτιώσει τα οικονομικά του. Σε υποθέσεις εργασίας και περιουσιακών, θα έχετε κάτι θετικό.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήμα … για το άτομο που είναι δίπλα σας, και με όλους τους τρόπους. Αυτό που έχει σημασία, είναι πια να ζυγίσετε, αν μπορείτε να μείνετε σε αυτή την ανεπαρκή σχέση ή πρέπει να φύγετε. Ο μήνας του Φεβρουαρίου θα σας φέρει σε αποφάσεις. Εσείς που με κάθε αφορμή ψάχνετε κάποιον από το παρελθόν σας, ίσως αυτήν την φορά, να μπορέσετε να έχετε τα αποτελέσματα … που ζητάτε.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δύο άτομα είναι μέσα στην καρδιά σας, και μόνο ευτυχισμένοι δεν είστε. Αυτό που έχει σημασία, είναι να ξεκαθαρίσετε αυτά που θέλετε και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, που θα είναι υπέρ σας. Οι υπόλοιποι, ας κάνουν την προσπάθεια τους, για να σας πείσουν. Μόνοι κι χωρισμένοι, από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έχουν νέα πρόσωπα να τους γνέφουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο ΗΛΙΟΣ

Ασχολείστε πολύ με τη προσωπική ζωή του ανθρώπου σας, που μάλλον σαν κατάσταση τον πιέζει. Μπορεί να αισθάνεστε μόνοι αλλά δεν είναι και λύση … να κρεμιέστε από την καθημερινότητα του άλλου. Εσείς που αυτόν τον καιρό, έχετε κάνει κάποια ουσιαστική και ποιοτική γνωριμία, μην τα δώσετε όλα ( μυστικά και πληροφορίες ), από την αρχή. Κρατήστε το μυστήριο σας, και επιτρέψτε στην άλλη πλευρά να σας ανακαλύψει … σιγά – σιγά. Τα επαγγελματικά σας έχουν άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.