ταρω αισθηματικες προβλεψεις 13/12 Τετάρτη Β

taro-ταρω-ταρο-tarw-deste

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 13/12 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε πάρα πολύ τρέξιμο με την εργασία και τα επαγγελματικά σας δεδομένα, και σίγουρα έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας. Μην το παρακάνετε όμως, καθώς το ταίρι σας έχει ήδη παράπονα. Οι μέρες μέχρι και την αλλαγή του έτους, σε πολλούς από εσάς, που όλα πια τα έχετε λύσει μέσα στον δεσμό σας, θα φέρει προτάσεις για ένα βήμα πιο κάτω. Οι οικονομικές σας επίσης απολαβές, θα έχουν και αυτές τον υποστηρικτικό τους χαρακτήρα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ

Είσαστε απέναντι σε δύο αισθηματικές υποθέσεις … και δεν κάνετε, για τους δικούς σας λόγους κάτι περισσότερο για να βρεθεί μια λύση. Αυτό με την Αφροδίτη μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, σίγουρα μεγεθύνει το πρόβλημα. Εσείς από την δική σας την μεριά καλείστε να φανείτε πιο ώριμοι, και να δώσετε τις απαντήσεις, που σας ζητούν. Επίσης, θα αποφύγετε και στο τέλος να πληγωθεί κάποιος.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε το ερωτικό επίκεντρο για πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες, που μέσα στην εποχή του ζωδίου σας, θα σας αποκαλύψουν τις πιο προσωπικές τους σκέψεις. Αυτό είναι καλό για τους εργένηδες, που επιθυμούν να ξανα – μπουν στο παιχνίδι της αγάπης. Οι εν σχέση, καλό θα ήταν να κλείσουν τα αυτιά τους, σε καλέσματα… όλων των ειδών. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Έχετε ακούσει πολλά αυτές τις μέρες από τον άνθρωπο σας, και με τα οποία και δεν συμφωνείτε. Είναι στην δική σας πια την διακριτική ευχέρεια να πείτε και την δική σας γνώμη. Δεν χρειάζεται να πιέσετε απλά να βάλετε τα όρια σας. Οι μέρες τώρα, που ο Ήλιος πλησιάζει τον οίκο σας, είναι πιθανόν και να φέρει σε σμίξιμο και πάλι … τους χωρισμένους συντρόφους.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Υδροχόος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε κάνει πολλά και προσφέρει άλλα τόσα, στην σχέση σας και απλά στο τώρα περιμένετε να διαπιστώσετε αν θα υπάρξει και κάποια σχετική ανταπόκριση. Υπάρχουν φυσικά και κάποια θέματα, που πρέπει να συζητηθούν με τον άνθρωπο σας, αλλά πρώτα πρέπει να διαπιστώσετε την ειλικρίνεια των αισθημάτων. Εσείς που έχετε και μια δεύτερη παράλληλη κατάσταση, με τον ανάδρομο Ερμή, ρισκάρετε να βρεθείτε μπροστά σε αποκαλύψεις… όχι και τόσο ευχάριστες.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Όλα όσα σκέφτεστε, και επιθυμείτε να κάνετε για τον άνθρωπο σας, και για την σχέση σας γενικότερα, θα πρέπει να τα αναβάλλετε για το νέο έτος, που τα άστρα θα είναι πολύ πιο θετικά για όλα τα υδάτινα ζώδια. Επίσης, θα έχετε και την πολυτέλεια του χρόνου, να δείτε από το ταίρι σας, κάποια περισσότερα πράγματα. Τύχη και εύνοια περιμένει και τους μόνους, που θα δεχτούν νέα πρόσωπα στην καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις Ετησιες προβλεψεις 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.