ταρω αισθηματικες προβλεψεις 14/11 Τρίτη Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 14/11 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Είσαστε λίγο στις μαύρες σας αυτό το διάστημα και δεν έχετε όρεξη για αγάπες και συναισθήματα. Αυτό προσέξτε το, καθώς ο άνθρωπος σας, έχει ερμηνεύσει την παθητική σας στάση, σαν αδιαφορία. Μόλις λήξει η δύσκολη εποχή του Σκορπιού 22 / 11, η καλή σας ψυχολογία και πάλι θα επανέλθει, στα ύψη. Κάποιοι που έχουν χωρίσει αυτό το διάστημα, είναι πιθανόν μέσα από την υποστηρικτική στάση των κοινών φίλων, να ξανα-σμίξουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

Σκορπιός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Έχετε να αντιμετωπίσετε ένα δύσκολο παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρετε εσείς μια καθοριστική απόφαση, που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς. Μην πιεστείτε, απλά αφήστε το αλάνθαστο ένστικτο σας, να σας δείξει την σωστή λύση. Πολλά και τα ζητήματα που αυτήν την εποχή, θα πρέπει να κοιτάξετε πιο αναλυτικά, στα εργασιακά σας, που έχουν την τάση, να σας δώσουν μια μόνιμη σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Όσα και να πείτε, όσα και να τάξετε στον άνθρωπο σας, αν τελικά δεν θέλει να σας αποδώσει, την ερωτική του προσοχή ή την αποκλειστικότητα του, απλά δεν θα το κάνει και εσείς θα έχετε χάσει τον χρόνο και την ενέργεια σας. Μην πιέζετε κανέναν να σας αγαπήσει με το ζόρι. Με τον Ήλιο να σας ακουμπά με τις ακτίνες του, θα έχετε καινούργια πρόσωπα, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε την υγιή πλευρά των σχέσεων και των αισθημάτων.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ο άνθρωπος σας έχει κάποια σοβαρά και επείγοντα θέματα στην ζωή του, που πρέπει να επιλύσει καθώς, τον πιέζουν. Θα σας ζητήσει χρόνο και πιθανόν να σας ζητήσει και την μέγιστη κατανόηση σας. Σκεφτείτε, ζυγίστε και απαντήστε. Μέχρι όλος αυτός ο κύκλος να κλείσει εσείς, θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την οικονομική σας κατάσταση που έχει πολλά να σας προσφέρει.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Υδροχόος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Υπάρχουν κάποια ακόμη μέσα σας ενεργά συναισθήματα, ίσως και συνήθεια για μια παλιά σας γνωριμία – σχέση, που επιθυμείτε να ξαναδείτε. Οι μέρες έχουν κάτι θετικό στην ατμόσφαιρα και το πιο πιθανόν είναι να βρεθείτε και σε ένα κοινό λημέρι. Οι σχέσεις, που έχουν ξεφύγει από τα δύσκολα του παρελθόντος, θα έχουν και τις καλύτερες και μεγαλύτερες πιθανότητες, να εμπλακούν σε σοβαρές δεσμεύσεις, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω – Ιχθείς : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αν δεν έχετε κάτι σοβαρό αυτήν την εποχή, που να σας τραβάει στο 100% την ερωτική σας προσοχή, θα ήταν ιδανικό να μην μπλέξετε με περιπέτειες και φλερτ, που θα σας χαλάσουν την διάθεση. Από τον επόμενο μήνα θα βρεθείτε δίπλα σε κάποια σοβαρή πρόταση από πρώην σύντροφο σας, που θα ζητά επανασύνδεση. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο απαντήστε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.