ταρω αισθηματικες προβλεψεις 17/12 Κυριακή Β

ταρο-απιστια-ταρω-zwdia-tarw-taro

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 17/12 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Είσαστε δύσπιστοι σε ότι και να σας λένε. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε αποκομίσει από το παρελθόν σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα πρέπει, να αλλάξετε νοοτροπία και να χαρείτε την εορταστική περίοδο. Όσοι έχετε κάποια υγιή σχέση το καλύτερο … θα ήταν να μιλήσετε και να οργανώσετε από τώρα τα επόμενα σχέδια σας. Αυτό θα σας είναι ακόμη πιο εύκολο, μιας και τα οικονομικά σας είναι καλπάζοντα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

Σκορπιός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Πολλές οι έννοιες που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον σας κάνουν να σκέφτεστε, αν τελικά είστε με τον σωστό άνθρωπο. Όπως και να είναι αυτά που τρέχουν, αυτήν την εποχή μέσα στην σχέση σας, καλά ή μέτρια, εσείς πριν να φύγει αυτό το έτος, θα πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις. Τίποτα λιγότερο. Στον εργασιακό σας τομέα, θα χρειαστεί να ανεβάσετε ρυθμούς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Η ΙΕΡΕΙΑ

Μην επιτρέπετε στο πύρινο μυαλό σας, μια τέτοια καλή εποχή, να πάει και πάλι πίσω σε ξεχασμένες ιστορίες και να ψάξει για σπίθες έρωτα. Αυτό σας το προκαλεί μόνο και μόνο η μοναξιά σας. Δεν θα πρέπει να διαμαρτύρεστε καθώς, τώρα που αποχωρεί ο Κρόνος από το ζώδιο σας, εσείς σίγουρα θα έχετε τις σχετικές ευκαιρίες για να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Τα επαγγελματικά σας θέματα, έχουν πάρει … καλύτερο δρόμο.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε πολύ προβληματισμένοι, με αυτά που λέει και αυτά που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο άνθρωπος σας, που τον βλέπετε να είναι απόμακρος και χαμένος στην δική του ζωή. Εσείς που είστε και αυτοί, που κατά κύριο λόγο αισθάνεστε μόνοι και απομονωμένοι από την συμπεριφορά του, θα πρέπει να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Κάτι ανάλογο κάντε και στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zwdia-092

Υδροχόος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Θα πρέπει να κάνετε τους απολογισμούς σας για αυτό το έτος, και να βρείτε που στέκεστε τα ερωτικά σας δρώμενα. Είσαστε στο μείον τελικά, ή στο σύν … ή δεν ξέρετε ακριβώς. Μέχρι το τέλος του έτους, σκεφτείτε και δείτε αν αυτό που ζήσατε το 2017, σας ταιριάζει και επιθυμείτε να το υπηρετήσετε και στο 2018…. αν όχι …! Μέσα στα θετικά είναι και κάποια μεγάλη αλλαγή που προσπαθείτε στα οικονομικά σας, που θα σας λύσει πολλά προβλήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω – Ιχθείς : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Έχετε περιοριστεί την μοναξιά σας, καθώς αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, σας έχουν τρομάξει πραγματικά. Αυτό από τη μια είναι καλό, για να σας κάνει να σκεφτείτε πιο σοβαρά, τι πρέπει να αποφύγετε στο μέλλον. Οι μέρες μεταξύ Χριστουγέννων και πρώτης εβδομάδας του έτους, θα σας δώσουν καινούργιες και ενδιαφέρουσες επαφές που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.