ταρω αισθηματικες προβλεψεις 25/11 Σαββάτο Β

tarw-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 25/11 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα αισθήματα σας, είναι αληθινά και έχουν πια αποδειχθεί με όλους τους τρόπους, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και κάτι … που θα δώσει στα περισσότερα ζευγάρια του ζωδίου σας, τις βάσεις, για να μπορέσουν να πάνε την σχέση τους μέσα στους επόμενους μήνες, σε κάτι πιο δεσμευτικό. Σε μια ανάλογη και σταθερή κατάσταση … θα βρεθούν και τα εργασιακά – οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Είσαστε μέσα σε μια πληθώρα καινούργιων ατόμων και καταστάσεων … που θα σας δώσουν και την χαρά, να διαλέξετε πλέον τον σωστό σύντροφο για εσάς. Πριν πάρετε όμως αυτές τις σοβαρές τελικές αποφάσεις, φροντίστε να έχετε κλείσει μόνιμα και τις πόρτες του παρελθόντος. Στα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί να δείξετε μια παραπάνω υπομονή, και μέσα στον νέο μήνα του Δεκεμβρίου, θα έχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αγαπάτε πολύ και χωρίς όρους. Αυτό είναι κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας να σκέφτεται με έναν πιο σοβαρό τρόπο την υπάρχουσα σχέση σας. Είστε και το ζώδιο, που μέχρι να φύγει και ο επόμενος μήνα του Δεκεμβρίου, θα περάσετε και σε υποσχέσεις δεσμεύσεων. Σε όλες αυτές τις δράσεις σας, θα έχετε και την υποστήριξη των οικονομικών σας. Τύχη ανάλογη περιμένει και τους εργένηδες του ζωδίου.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Είσαστε κλεισμένοι στο καβούκι σας, και ακόμη δεν επιθυμείτε να εμπλακείτε σε μια νέα ερωτική σχέση. Αυτό έχει μια ωριμότητα σαν στάση ζωής, που απορρέει από τα παλιότερα σας άσχημα βιώματα που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να διαχειριστεί. Από τον νέο μήνα του Δεκεμβρίου και μέχρι την περίοδο των γιορτών, πάντως κάτι νέο θα σας έχει τραβήξει την δύσκολη προσοχή. Οι αγωνίες των επαγγελματικών … θα τερματιστούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098Υδροχόος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μπορεί να έχετε πολλές και διαφορετικές σκοτούρες … μέσα στο μυαλό σας, αλλά με την αγάπη και την συμπαράσταση που σας δείχνει ο άνθρωπος σας, όλα θα καταφέρετε να τα ξεπεράσετε. Όλο το επόμενο διάστημα και μέχρι την λήξη του έτους, πολλοί από εσάς, θα έχουν κάνει και το επόμενο βήμα μέσα σε αισθηματικές καταστάσεις. Πολλά και τα καλά που περιμένουν τους μοναχικούς του ζωδίου, που θα έρθουν σε επαφή με νέο κόσμο, ίσως και έναν καρμικό έρωτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε την εσώτερη διάθεση και δυναμική για να κάνετε αλλαγές, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό είναι και κάτι που θα κλείσει πια μόνιμα και κάθετα, τις όποιες παλιές καταστάσεις έρωτα και εμμονών, που μόνο κατά καιρούς σας αναστατώνουν. Οι μέρες του Τοξότη, είναι για το ζώδιο σας, υποστηρικτικές και σε ότι και να προσπαθήσετε, θα έχετε μόνο επιτυχία. Τα ζευγάρια των Ιχθύων, που αυτήν τη περίοδο είναι χωρισμένα ή τσακωμένα, θα βρουν τον τρόπο επανασύνδεσης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.