ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/12 Κυριακή Α

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/12 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Είσαστε βέβαιοι, ότι όλα μπορούν να αλλάξουν με την δική σας πρωτοβουλία, σε αυτήν την τόσο δύσκολη σχέση που έχετε. Με τόσα καλά αστρολογικά να είναι υπέρ σας αυτό το χρονικό διάστημα, θα πρέπει να κάνετε και τις ανάλογες κινήσεις στα εργασιακά σας, που είναι ανοδικά. Χωρισμένοι και νέο ερωτευμένοι, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί στις υποσχέσεις τους, καθώς κάποιοι μπορεί να σας περάσουν στο μυαλό τους, σαν δεδομένους.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είναι μια κατάσταση αυτήν την εποχή, που ζείτε στην ερωτική σας καθημερινότητα, που δεν σας αξίζει. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει μέχρι και τις ημέρες των γιορτών να το έχετε ξεκαθαρίσει … μέσα στο μυαλό και μέσα στην σχέση σας. Σε μεγάλη άνοδο θα βρεθούν και τα οικονομικά σας, που σίγουρα σε εσάς, που σκέφτεστε με τον άνθρωπο σας, να κάνετε ένα πιο δεσμευτικό βήμα, θα σας βοηθήσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Η ΙΕΡΕΙΑ

Πολλά τα νεύρα σας, με τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, και την μόνιμη ασυνεννοησία που σας διακατέχει. Αυτό μάλλον σημαίνει, ότι έχετε μαζέψει στον περίγυρο σας, άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Τώρα με τον ανάδρομο Ερμή, θα βρείτε και τις αλήθειες σε όλους. Οι σχέσεις που έχουν δρομολογήσει μια επίσημη ανακοίνωση, θα ήταν καλύτερα να το κάνουν στις πρώτες ημέρες … του νέου έτους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zvdia-098

Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι σκέψεις σας, είναι μπρος και πίσω. Μια στο παρελθόν και μια στο ενδιαφέρον παρόν. Αυτό είναι κάτι που έχει κάνει την καρδιά σας, όμως να πονά περισσότερο. Οι αποφάσεις φυσικά και είναι μόνο δικές σας. Από τους χωρισμένους κάποιοι που θα τολμήσουν, να κάνουν κάποια επικοινωνιακή κίνηση, θα έχουν το πετυχημένο αποτέλεσμα. Νέοι έρωτες θα ξεπροβάλουν για τους εργένηδες … μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η καθημερινότητα σας, δεν γίνεται να περιστρέφεται μόνο γύρω από έναν δύσκολο έρωτα, που σας κάνει και χάνετε την προσωπική σας ισορροπία. Οι μέρες έχουν καλή αύρα για το ζώδιο σας, που θα σας δώσουν και την δυναμική για να μιλήσετε και να λύσετε όλες τις εκκρεμότητες. Αυτοί, που είναι σε παράλληλες διαδρομές, σίγουρα θα πρέπει να πάρουν άμεσα τις αποφάσεις τους. Την ιστορία με τα δύο καρπούζια… την ξέρετε!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι πιθανότητες να επανασυνδεθείτε … με το άτομο που αγαπάτε αυτές τις ημέρες είναι μεγάλες και πρακτικές. Θα έχετε κάποια είδηση που θα έρθει μέσα από τρίτα άτομα, και θα μιλά για συνάντηση. Εσείς ξέρετε σίγουρα και πλέον πως θα πρέπει να κινηθείτε. Όσοι, όμως έχουν προχωρήσεις την ζωή τους και την καθημερινότητα σας με κάποιο άλλο νέο πρόσωπο, σοφό θα ήταν να μην ανοίξουν… τους ασκούς του Αιόλου.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.