ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/10 Παρασκευή Β

ταρω-troxos-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/10 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η Δικαιοσύνη

Ζητάτε κάποιες πρακτικές αλλαγές … να κάνει ο άνθρωπος σας, για να είστε καλύτερα μαζί. Αν το ζητήστε με σωστό και ευθύ τρόπο, όλα θα έρθουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Όσοι είναι μόνοι, ας μην ρίχνουν κλεφτές ματιές στο παρελθόν… δεν έχει πια σημασία. Είστε μοιραία και πολύ κοντά σε έναν νέο έρωτα … που θα σας αλλάξει τελείως την καθημερινότητα. Τα επαγγελματικά σας έχουν άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Η Εγκράτεια

Μην κοιτάτε …. το παρελθόν καθόλου. Δεν έχετε χρόνο για άλλα αισθηματικά λάθη. Οι μέρες και οι ερχόμενοι μήνες, σας φέρνουν νέα, χρήματα, νέους έρωτες και καλύτερη ψυχολογία. Αφήστε το παρελθόν να σβηστεί… από την καρδιά σας, και ελάτε στο τώρα. Αυτοί … που έχουν κάποια δύσκολη σχέση, πιθανόν και μέσα από ουσιαστικό διάλογο, να καταφέρουν να την σώσουν. Πολλά και τα ταξίδια… για κάποιους που επιθυμούν να φύγουν μόνιμα για το εξωτερικό.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

provlepsis

Τοξότης : Η Δύναμη

Μια σειρά από παράπονα και γκρίνια … θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, καθώς τον έχει πιάσει πάλι, η ανασφάλεια του ή η υπερβολική του ζήλια. Ίσως και άθελα σας να το δημιουργείτε. Μέσα σε αυτό το κλίμα, μην τραβήξετε το σχοινί, απλά λύστε τις αποστάσεις τις επικοινωνιακές. Αυτοί που έχουν πάρει την απόφαση να επανασυνδεθούν, θα βρουν ανοιχτή … την πόρτα… από το πρώην ταίρι τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Αιγόκερως : Ο Τρελός

Ότι και να κάνετε … ότι και να πείτε, σίγουρα θα σας κάνει καλό. Ότι έχετε μέσα στην ψυχή σας και σας ενοχλεί, είναι υποχρεωτικό να το πείτε στον άνθρωπο σας και να το λύσετε μόνιμα. Είσαστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής, άρα μην βάζετε εσείς οι ίδιοι τρικλοποδιά… στον εαυτό σας. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό … να ρίξετε και μια παραπάνω βαρύτητα στα οικονομικά – εργασιακά σας, που θα πάνε πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης

Από την Κυριακή και μετά, που η Αφροδίτη … θα δίνει σε όλα τα ζώδια του αέρα, την ερωτική της υποστήριξη, εσείς θα μπορέσετε να κάνετε κάτι καλύτερο για τον εαυτό και τον άνθρωπο σας. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα. Εσείς οι εργένηδες, θα βρείτε νέους στόχους και δεν αποκλείεται και να έρθει στην ζωή σας, και ένας μεγάλος έρωτας. Επίσης, υποθέσεις σε εκκρεμότητα με οικονομικά – περιουσιακά… επιλύονται υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος

Έχετε κάνει διάφορα σενάρια στο μυαλό σας. Αυτό είναι και κάτι που σας συμβαίνει επειδή ο άνθρωπος σας, δεν είναι τόσο κοντά σας. Το τρίτο 10ήμερο, θα σας φέρει ευκαιρίες για να μιλήσετε και να φωτίσετε την ζωή σας, σε όλα επίπεδα. Ακόμη και αυτοί … που έχουν χωρίσει ή τσακωθεί με τον σύντροφο ή το περιβάλλον τους, θα καταφέρουν να βρουν τις ισορροπίες. Επίσης, μην μιλάτε πολύ στους φίλους – γνωστούς σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.