ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/11 Τετάρτη Α

taro-tarw-ταρο-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 15/11 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΔΥΝΑΜΗ

Αποφασίστε τι θέλετε και τι θα κάνετε με την ταλαιπωρημένη σχέση σας, που δεν έχει σε καμία των περιπτώσεων την πορεία …που είχατε σκεφτεί. Αυτό είναι και μέσα στο μυαλό και του ανθρώπου σας, και που πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες να θέλει να το συζητήσει μαζί σας. Εσείς από την δική σας την μεριά κάντε αυτό που πρέπει. Επίσης, κάποιο από εσάς, μέχρι να φύγει ο Νοέμβριος, ίσως και να έχετε κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν… που θα μιλούν για επανένωση με πιο υγιείς όρους αυτήν την φορά.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην χάνετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας, μέσα από τις δυσκολίες που αντιλαμβάνεστε στα ερωτικά σας θέματα. Η εποχή του Σκορπιού δεν είναι σίγουρα και η καλύτερη, αλλά μέσα από την δική σας διπλωματική οδό, οι λύσεις θα βρεθούν. Απαγορευμένοι έρωτες και διπλές καταστάσεις, θα χρειαστούν την προσοχή των άμεσα εμπλεκομένων, καθώς τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και οι αποκαλύψεις θα πρέπει να προληφθούν.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Έχετε πολλούς και καλούς φίλους …που σας υποστηρίζουν και αυτό είναι και κάτι που σας δίνει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία που άμεσα θα σας κάνει να δείτε και την ερωτική σας ζωή πιο σφαιρικά. Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, εσείς που είστε μόνοι θα δεχτείτε νέα φλερτ και ενδιαφέροντα πρόσωπα, που θα σας κάνουν να δείτε τα πάντα με ένα διαφορετικό μάτι. Τα εργασιακά σας έχουν πάρει την σταθερή άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zvdia-00

Καρκίνος : ΤΟ ΑΡΜΑ

Παράγετε αποτέλεσμα σε ότι και κάνετε, με ότι και αν καταπιαστείτε. Αυτό είναι και κάτι που αρέσει στον άνθρωπο σας, και τον κάνει να σας αισθάνεται πολύ κοντά του. Είστε το ζώδιο, που μέχρι να φύγει αυτό το ιδιαίτερο έτος του 2017, θα έχετε καθορίσει την σωστή πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Όσοι έχουν βγει από δύσκολες σχέσεις, ή έχουν μείνει καιρό μόνοι τους, θα έχουν τις ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες …μέσα από τον κοινωνικό και τον εργασιακό του χώρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

ζωδια-ταρο-99ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς το μόνο που περιμένετε είναι να σας δώσει μια θετική απάντηση ο άνθρωπος σας, γύρω από όλα αυτά που έχετε συζητήσει και συμφωνήσει. Οι μέρες είναι καλές για όλα τα πύρινα ζώδια, άρα να είστε ήσυχοι για την ομαλή έκβαση αυτών που επιθυμείτε. Στα μαλακά θα πέσουν και οι τσακωμένοι σύντροφοι, που αυτό που ζητούν είναι μια γρήγορη επανασύνδεση. Κάποια χρήμα νομική δικαίωση που περιμένετε, θα την έχετε άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αν μπορείτε να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας, κάντε το. Σίγουρα έχετε περάσει πολλά, αλλά αυτήν την στιγμή καλείστε να ξανα – βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Δεν θα μείνετε σε αυτό όμως. Από τον νέο μήνα του Δεκεμβρίου, νέα άτομα και πολύ κοντά στις δικές σας ιδιαίτερες προδιαγραφές θα σας παρουσιαστούν και θα πολιορκήσουν την καρδιά …και το μυαλό σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.