ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/12 Σαββάτο Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/12 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΙΕΡΕΙΑ

Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική εύνοια και τύχη, και αυτό είναι κάτι που θα φέρει στο κατώφλι σας έναν νέο και φλογερό έρωτα, που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας. Αυτό έχει κατά κύριο λόγο ισχύ για όσους έχουν χωρίσει τους τελευταίους μήνες, και επιθυμούν να ξαναδούν την ζωή τους αισθηματικά, με ένα πιο σοβαρό μάτι. Ευκολίες θα έχετε και σε υποθέσεις των οικονομικών, που επιτέλους θα φέρουν χρήμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Η ΔΥΝΑΜΗ

Ο λόγος σας, η δράση σας, η προσωπικότητα σας, έχουν μια άνεση και μια ψυχραιμία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι ο Ήλιος πλησιάσει τον Αιγόκερω και η λογική πια μέσα σε υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν πια σας δίνει την λύση. Σχέσεις και γάμοι, που πριν είχαν παγώσει σαν επικοινωνίες, τώρα θα καταφέρουν να έρθουν σε καλή συνεννόηση. Οι οικονομικές σας απολαβές θα σας φέρουν σε βέλτιστη ψυχολογία!
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι μέρες αυτές, έχουν να σας δώσουν πολλά και το πιο σημαντικό από όλα, είναι χρήμα και άνεση, για να κινηθείτε μέσα στις γιορτές όπως επιθυμείτε. Αυτό πιθανόν και να βοηθήσει κάποια ζευγάρια, να κάνουν τα σχέδια τους, για το άμεσο μέλλον. Μόνοι και εργένηδες, τις μέρες της αλλαγής του έτους, πιθανόν και να ΄τρακαριστούν’ με το καρμικό τους έτερο. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς μην χάνεστε από το φιλικό σας περιβάλλον.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-092

Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην μένετε μόνο θεατές σε αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας, μόνο και μόνο από ανασφάλεια. Δεν θα σας οδηγήσει πουθενά αυτήν ην φιλοσοφία. Τα άστρα σας δίνουν την δυναμική και την καλύτερη ψυχολογία, για να καταφέρετε να λύσετε εκκρεμότητες, όλων των ειδών και πριν ακόμη να εισέλθει το νέο έτος. Αυτοί που έχουν στην ζωή τους, και μια δεύτερη σχέση – παράλληλη, με τον ανάδρομο Ερμή ρισκάρουν να κάνουν μεγάλα λάθη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε παρασυρθεί από μια σχέση, που μέχρι στιγμής είναι καταφανέστατο ότι δεν σας κάνει ευτυχείς. Σκεφτείτε μήπως και τελικά αυτό το πρόσωπο, δεν είναι και το πιο κατάλληλο για εσάς. Μια καθοριστική συζήτηση χωρίς, άγχος και αβεβαιότητα, θα σας έδινε όλες τις απαντήσεις. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν και κάποια νέα, που πιθανόν να σας φέρουν χρήμα και λύσεις άμεσα στα χέρια σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ

Μάλλον υπάρχει αρκετός συνωστισμός μέσα στην ερωτική σας σχέση, και σας έχει κάνει να χάσετε την ισορροπία σας, σαν ζευγάρι. Είναι στο δικό σας λοιπόν το χέρι, να μιλήσετε και να αφήσετε πια όλους και όλα αυτά που σας ενοχλούν μακριά από τον άνθρωπο σας. Οι μέρες μέσα στις γιορτές σε κάποιους ‘φίλους’ θα δώσουν και τις αφορμές για να πλησιαστούν και σε πιο αισθηματικό επίπεδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.