ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/10 Δευτέρα Α

ταρω-17-tarw-taro-ταρο

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 16/10 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η Εγκράτεια

Τα λόγια και οι εντάσεις που υπάρχουν κατά καιρούς ανάμεσα σε εσάς, και τον άνθρωπο σας, ή τα κοινά σας περιβάλλοντα, δεν βοηθούν σε καμία περίπτωση, για να έρθουν και πάλι οι πολύτιμες ισορροπίες. Βρείτε, εσείς που είστε και παιδιά του Άρη, τι – ποιος είναι αυτός ο λόγος, που σας βγάζει έξω από τα προγράμματα σας, και λύστε το άμεσα. Σημαντικό ρόλο, θα παίξουν και τα οικονομικά σας, που έχουν πάρει την άνοδο.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Η Δύναμη

Καλό θα ήταν, να φύγετε για ένα μικρό διάστημα, από τα ίδια και τα ίδια, και να κάτσετε να σκεφτείτε πιο λογικά και ώριμα, τι και ποιον θέλετε να έχετε δίπλα σας, και μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Όλα τα άλλα, τις καταστάσεις τις παράλληλες και τους ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν… αφήστε τους εκτός. Αυτοί που είναι πολύ καιρό μόνοι τους, θα έχουν καινούργιε γνωριμίες, που θα τους δελεάσουν την καρδιά.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-00

Δίδυμοι : Ο Τρελός

Το μυαλό σας, είναι τεντωμένο προς όλες τις κατευθύνσεις, και αυτό πια ίσως και να σας έχει κουράσει. Προσπαθείτε να φέρετε τα πάντα σε μια ισορροπία και όλοι τους, να είναι ευτυχισμένοι. Κάπου εκεί έχετε χάσει και την δική σας καθημερινότητα. Με την Αφροδίτη να σας υποστηρίζει, όλα τα ζώδια γενικότερα του αέρα, από τον συγγενή Ζυγό, εσείς μπορείτε να βάλετε μια ιεραρχία στην ζωή σας. Μέσα στα καλά της εποχής, είναι και μια οικονομική είδηση που θα σας φτιάξει…. την τσέπη!
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο Τροχός της Τύχης

Διαμαρτύρεστε συνεχώς για την αδιάφορη στάση του ανθρώπου σας και το χάσιμο του από την σχέση σας. Μην το συνεχίσετε πολύ ακόμη, και κάτω από έναν Ερμή να πηγαίνει στις 17/10 στον Σκορπιό. Αυτά που θέλει να σας πει και να σας δείξει, θα σας τα αποκαλύψει προσεχώς. Εσείς μέχρι να λάβετε τις απαντήσεις, δώστε παραπάνω βαρύτητα στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Ο Ήλιος

Υπάρχει πολύς χρόνος για να μιλήσετε και να γνωριστείτε με τον καινούργιο άνθρωπο που έχει γητεύσει την καρδιά σας. Μην καρτερείτε άδικα και αναίτια το παρελθόν, απολαύστε αυτό που έχετε με σάρκα και οστά στο τώρα σας. Εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σοβαρή – μακροχρόνια σχέση, θα λάβουν προτάσεις για κάτι πιο επίσημο. Αν τα οικονομικά σας, είναι θετικά, τότε προσπαθήστε το.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Θα αισθανθείτε πιο απελευθερωμένοι, με την Αφροδίτη να φεύγει από πάνω σας και να πηγαίνει στον γείτονα Ζυγό. Τα αισθηματικά σας θα ηρεμήσουν, και θα δείτε ότι και ο άνθρωπος σας, θα γίνει πολύ πιο εξωστρεφής προς εσάς. Οι σχέσεις που έχουν περάσει από πολλά κύματα, θα καταφέρουν μέσα από διάλογο, να τα ξαναβρούν. Πληθώρα χωρισμένων, μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα επανασυνδεθούν εύκολα και μόνιμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.