Ταρώ, Ερωτική SFIGGA. Οι σχέσεις περνάνε σε ξεκαθαρίσματα!

taro-zwdia-χαρτια-astrologia

Ταρώ, Ερωτική SFIGGA. Οι σχέσεις περνάνε σε ξεκαθαρίσματα!

Προβλέψεις για 5-7 ημέρες.

Ταρώ, πιο αναλυτικά:

Κριός: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

zodia-zvdia-22

Δεν ξέρετε ακόμη αν όλα αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας και αυτά που σας υπόσχεται, θα μπορέσουν να γίνουν άμεσα αλήθεια. Μόνο ο χρόνος θα σας φέρει τις αποδείξεις.

Ταύρος: Ο ΗΛΙΟΣ

Εσείς έχετε μεγάλη οικονομική επιτυχία, αυτό το διάστημα και μάλλον έχετε αφήσει πίσω την ερωτική σας ζωή. Μην απορήσετε αν σας έρθουν κάποια παράπονα από τον άνθρωπο σας.

Δίδυμοι: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Αν υπάρχουν δύο ερωτικές ιστορίες στην ζωή σας, θα πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να πάρετε τις ώριμες σας αποφάσεις. Πιθανόν και να υπάρξουν άσχημες εξελίξεις.

Καρκίνος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Η εποχή επιτάσσει να μιλήσετε πιο ευθεία με το άτομο που αγαπάτε, και να του ζητήσετε αυτά που θέλετε και χωρίς να ντρέπεστε. Είναι το δικαίωμα σας αυτό.

Ταρώ, Ερωτική SFIGGA. Οι σχέσεις περνάνε σε ξεκαθαρίσματα!

chartomantia-087

Λέων: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Από την νέα εβδομάδα, θα σας έρθουν κάποια μαντάτα που δεν έχουν μόνο να κάνουν με την παρούσα ζωή-φάση του συντρόφου σας, αλλά και τις προθέσεις του.

Παρθένος: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Αν έχετε μπλέξει με κάποιον ακατάλληλο σύντροφο, δεν είναι τελικά ποτέ αργά για να φύγετε και να λυτρωθείτε. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές… ξέρετε εσείς!

Ζυγός: ΤΟ ΝΗΣΙ

Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έρθουν στην ζωή σας, πολλά και διαφορετικά πρόσωπα που όμως δεν θα είναι όλα ταιριαστά με τις προδιαγραφές σας.

zwdia-768

Σκορπιός: ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αυτός που αγαπάτε, δεν θα είναι ακόμη ελεύθερος, και μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Μάλλον του χρειάζεται και άλλος χρόνος, που και θα σας κουράσει σαν κατάσταση.

Τοξότης: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Το να δείτε πιο σοβαρά αυτήν την σχέση που έχετε μάλλον απίθανο. Ακόμη το μυαλό και η καρδιά σας, δεν έχουν ξεχάσει τον έναν και μεγαλύτερο σας έρωτα.

Αιγόκερως: ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Αυτά που έχει πει στον άνθρωπο σας, περιμένει από τη μεριά του να γίνουν. Αυτό που έχει σημασία, είναι και να του μιλήσετε και να του εξηγήσετε, ποιος είναι ο λόγος των καθυστερήσεων.

zodia-88

Ταρώ, Ερωτική SFIGGA. Οι σχέσεις περνάνε σε ξεκαθαρίσματα!

Υδροχόος: ΤΟ ΜΩΡΟ

Όλα έχουν μπερδευτεί μέσα στην καρδιά σας. Παρελθόν και παρόν, έχουν δηλώσει ότι σας θέλουν, και εσείς είστε μόνο αυτοί, που θα πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις.

Ιχθείς: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα βράδια είστε στο μυαλό κάποιου…και το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι, ότι εντός του μήνα θα σας ψάξει έτσι ώστε να μπείτε και πάλι μέσα σε νέα ερωτική σχέση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75