ταρω: ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις – Σαββάτο 10/1

kartes-taro

ταρω :  ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις – Σαββάτο 10/1

 

ΓΕΝΙΚΑ: Η τράπουλα ταρω – Μεγάλη & Μικρή Αρκάνα, αποτελείται από 78 χαρτιά, τα οποία χωρίζονται σε δύο ομάδες:
α) Στη Μεγάλη Αρκάνα με 22 χαρτιά. Στο κάτω μέρος των οποίων υπάρχει ένας αριθμός από το 0 έως το 21 και ένας τίτλος, π.χ.:  02 –  Η Ιέρεια
β) Στη Μικρή Αρκάνα με 56 χαρτιά, στην οποία βλέπουμε την κλασσική τράπουλα.

 

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος δείχνει την λύση του προβλήματος που εδώ και καιρό δεν αντέχετε να υιοθετήστε λόγω της μεγάλης ανασφάλειας που σας διακατέχει. Οι θετικές όψεις του Δία με το Άρη, και μέσα στις επόμενες ημέρε, θα σας δώσουν όλη την ψυχική δύναμη που χρειάζεστε ώστε να ξεφύγετε από αυτόν τον φαύλο κύκλο. Αν είστε ακόμα ελεύθεροι, το σύμπαν θα σας δώσει τα εύσημα για την υπομονή σας  και θα σας φανερώσει το κατάλληλο άτομο που θα συμπληρώσει την ζωή σας.

zodia-taro-45

Φράση κλειδί:  Δημιουργική φαντασία

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια καταδεικνύει ότι η ταλαιπωρία που περνάτε στον τομέα τον συναισθηματικών θα συνεχιστεί όσο εσείς παραμένετε θεατές. Εκ ζωδιου έχετε άπειρη υπομονή. Ωστόσο αν αυτό συνεχιστεί θα καταντήσετε να ψάχνετε την προσωπικότητα σας. Πάρτε την απόφαση να μιλήστε για τα κακώς κείμενα του μεταξύ σας και πάρτε αποφάσεις. Αν κάτι δεν αλλάξει σε εύλογο χρονικό διάστημα…τότε  αποχωρίστε και σώστε ότι μπορεί να σωθεί.

Φράση κλειδί:  Ικανότητα και νέες σκέψεις

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

 

 

 

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα φανερώνει ότι οι προσωπικοί στόχοι που είχατε θέσει για την ζωή της δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αν είστε μόνοι θα αντιμετωπίσετε άτομο από το παρελθόν που έρχεται με διάθεση να επανασυνδεθεί μαζί σας…και με νέες ιδέες και απόψεις. Αυτοί που είναι σοβαρή σχέση – γάμο, είναι ιδανικές ημέρες για να κάνετε ένα ταξίδι, μια μεγάλη αγορά, ή να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες. Αν έχετε αυτήν την εποχή συσχετισμό με τρίτο πρόσωπο, καλύτερα βάλτε τα όρια σας, καθώς θα σας ζητηθούν από την άλλη πλευρά περισσότερα.

Φράση κλειδί: Απομάκρυνση εμποδίων

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας δείχνει, ότι η θετική σας ενέργεια έχει αρχίσει και σας εγκαταλείπει με αποτέλεσμα μέσα στην σχέση να υπάρχουν τριβές – λόγια και εντάσεις που σας απομακρύνουν ψυχικά. Ίσως να είναι καλύτερο να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι σας προκειμένου να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα μέσα με τα έξω σας και μετά να συνεχίσετε. Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη μετριότητα.

Φράση κλειδί: Συναισθηματικά κέρδη

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

 

 

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω  οι Εραστές υποδηλώνουν ότι πρέπει να σπεύσετε να ξεκαθαρίσετε το κλίμα μέσα στον δεσμό σας μιας και κανείς από τους δυο πλέον δεν είναι ικανοποιημένος. Αν αυτό συμβαίνει λόγω της ύπαρξης τρίτου ατόμου από την πλευρά σας, τότε καλό θα ήταν πρώτα να βάλετε αυτήν την κατάσταση σε μια σειρά και μετά να προχωρήσετε σε επαναπροσδιορισμό της σχέσης σας.

Φράση κλειδί: Θέληση και ενθουσιασμός

Δυναμική ημέρας: *****

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αρμά

Η κάρτα ταρω το Άρμα δείχνει ότι έχετε επηρεαστεί πολύ από τρίτους ανθρώπους που έχουν λόγο και άποψη για την σχέση σας. Καλύτερα να τους απομακρύνετε διακριτικά, καθώς δεν σας είναι χρήσιμοι πουθενά, και μόνο παρεξηγήσεις μπορούν να δημιουργηθούν. Μιλήστε αυτές τις ημέρες ανοιχτά με το ταίρι σας, που οι θέσεις Αφροδίτης και Ερμή ευνοούν την αναθέρμανση του ερωτικού κλίματος στο ζωδιο σας.

Φράση κλειδί: Λαμπερή γνωριμία

Δυναμική ημέρας: */****

 

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ::  

Ερωτικός Αστρολογικός Οδηγός 2015

 ζωδια 4-27/1: οι δικοί σας κανόνες στον ερωτα

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να αποφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και γάμου._