ταρω-ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 30/12

anapodes-kartes-taro

ταρω-ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 30/12

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Οι κάρτες ταρω – Arcana δίνουν απαντήσεις για το μέλλον μας … μέσα από κάθε διαφορετικό βήμα που κάνουμε, μέσα από την κάθε επιλογή μας, την κάθε παρόρμηση και κάθε νέο άτομο ή δράση που ρέει στην ζωή μας.

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός δηλώνει  πως έχει πλέον ωριμάσει μέσα στο μυαλό σας, η απόφαση για το τι θέλετε να κάνετε με το συντροφικό σας ταίρι. Συγκεκριμένα αν η  ηλικία του συντρόφου σας δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα σας, καλό θα ήταν να δείτε το θέμα πιο σοβαρά. Ωστόσο, μην σκεφτείτε να βάλετε τροχονόμο στην ζωή σας. Οι θέσεις του Πλούτωνα δεν αφήνουν πια περιθώρια για άλλες χρόνο – καθυστερήσεις.

Φράση κλειδί: Αυτοθυσία και απώλεια

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

zodia-taro-45

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος φανερώνει ότι η διάθεση των περισσοτέρων του γήινου ζωδιου θα επιδιώξουν κάτι πιο σταθερό στην συναισθηματική τους ζωή μέσα στο νέο έτος. Ο έλενχος των ερωτικών γεγονότων στην καθημερινότητα αλλάζει και πια προσδιορίζεται η ανάγκη για αληθινό συναίσθημα και όχι απλά την  κάλυψη των συναισθηματικών κενών. Οι Ταύροι που είναι ανάμεσα σε γάμο – σοβαρή σχέση και σε μια τρίτη κατάσταση … θα ωθηθούν σε αλλαγές.

Φράση κλειδί: Επιδιώξεις και φιλοδοξίες

Δυναμική ημέρας: **/***

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Σελήνη  ξεκαθαρίζει ότι η συνύπαρξη πολλών ερωτικών συντρόφων, το μόνο που μπορεί να αποφέρει είναι εν τέλη την μοναξιά κατά ανάγκη. Οι δυνάμεις των εσωτερικών πλανητών, θα επηρεάσουν τις επόμενες ημέρες τις αποφάσεις σας προς το καλύτερο. Όσοι ακόμα δεν έχουν βρει το ταίρι τους, τα δεδομένα θα ανατραπούν και στην ροή του χρόνου θα υπάρξουν οι επιλογές για την εν τέλη αναγνώριση του σωστού ταιριού.

Φράση κλειδί: Αλλαγή και εξέλιξη

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη δείχνει ότι πια βλέπετε καθαρά τι επιτάσσει πλέον η ψυχή σας, ώστε να το διεκδικήσετε, χωρίς πια να αφήνετε να σας παρασέρνουν άλλα ‘θέλω’. Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος, που ακόμα δεν έχουν καταλαγιάσει θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες και θα αναζητήσουν δεύτερες ευκαιρίες για επανασύνδεση και όχι μόνο. Η προσοχή θα πρέπει να είναι στραμμένη και μέσα στις υπάρχουσες συναισθηματικές σχέσεις. Τρίτοι πειρασμοί θα προκύψουν, με έναν Ερμή να σας κλείνει πονηρά το μάτι.

Φράση κλειδί: Ενέργεια και ζωτικότητα

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

 

Ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω  ο Μάγος υποδηλώνει ότι οι διαθέσεις του έτερου ήμισυ σας θα είναι άκρως ερωτικές. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για συναισθηματική εξωστρέφεια που αυτό μπορεί να είναι πρόταση για συγκατοίκηση – γάμο ή ακόμα και την απόκτηση ενός παιδιού. Αν υπάρχουν θέματα με ενεργές καταστάσεις του παρελθόντος, να είστε πιο εγκρατείς, καθώς η θέση του Δία δεν αποκλείεται να σας βάλει σε περιπέτειες…

Φράση κλειδί: Ευνοϊκοί οιωνοί

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

Ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας καταδεικνύει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου μια σχέση – γνωριμία του 2014, να προχωρήσει σε πιο βαθιές εξομολογήσεις και όχι πια βιαστικά συμπεράσματα που απορρέουν από την ανωριμότητα και την έλλειψη πείρας. Μην επιτρέψετε το κατρακύλισμα των συναισθημάτων που θα σας οδηγήσουν μοιραία σε αδιαφορία.  Ανασυγκρότηση δυνάμεων και περισυλλογή είναι οι βασικές έννοιες που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας και θα σας βοηθήσουν στις σωστότερες των επιλογών.

Φράση κλειδί: Συναισθηματική Δραστηριότητα

Δυναμική ημέρας: */****

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω  το Αστέρι δηλώνει ότι πλέον θα καταπολεμήσετε οτιδήποτε πια δεν σας εκφράζει. Σημαντικές ωστόσο οι προσπάθειες που θα γίνουν από το συντροφικό σας ταίρι, προκειμένου να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία σε μια σχέση που τον τελευταίο καιρό έχει βαλτώσει. Αν έχετε ανοιχτές καταστάσεις με το πρόσφατο παρελθόν, προετοιμαστείτε για άτομο που σας είχε αναστατώσει δυσάρεστα θα εμφανιστεί και ίσως φρενάρει το παρόν σας.

Φράση κλειδί: Επιβράβευση και νέες εμπειρίες

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια φανερώνει η θέση που έχετε και η οπτική γωνία από την οποία βλέπεται την συναισθηματική σας ζωή…δεν είναι η σωστή. Δώστε χρόνο στο έτερον ήμισυ να σας αποδείξει την αλήθεια των συναισθημάτων του ή απλά αποχωρήστε χωρίς να κάνετε θόρυβο!  Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, απαλλαγμένοι από το βάρος του Κρόνου, θα έχουν άνεση να βρουν  υγιείς καταστάσεις που θα τους γοητεύσουν. Δεν αποκλείεται αυτό να οδηγήσει και σε μελλοντικές δεσμεύσεις.

Φράση κλειδί: Ανεμελιά και ταξίδι

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης ξεκαθαρίζει και φέρνει στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που  μέχρι τώρα σας βασάνιζαν με  ποικίλες σκέψεις για την σταθερότητα και διαφάνεια του δεσμού σας. Αν ζείτε μέσα σε ‘παράλληλους δρόμους’, έχετε υπ’όψιν ότι το διαπλανητικό πέρασμα του Πλούτωνα θα σας βάλει σε περιπέτειες. Περιορίστε τον αυθορμητισμό σας….και λίαν συντόμως αποφασίστε τι / ποιόν θέλετε.

Φράση κλειδί: Επιλογές και αποφάσεις

Δυναμική ημέρας: **/***

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω  η Δύναμη δηλώνει ότι έχει φτάσει το χρονικό σημείο, που θα πρέπει να δείτε καθαρά τις εσώτερες φωνές και τις βαθύτερες ανάγκες του εαυτού σας. Η πλειοψηφία του ζωδιου, παραπονιέται για συναισθηματική του μοναξιά ακόμα και μέσα σε δεσμό. Αν οι καταστάσεις έχουν επικοινωνιακές δυσκολίες θα πρέπει να επέμβετε άμεσα και να δείτε τι αξίζει να σωθεί. Αν έχετε αποφασίσει να συμπορεύεστε με άτομο δεσμευμένο, να είστε σε ετοιμότητα καθώς δεν αποκλείεται να μάθετε και την ύπαρξη και άλλου προσώπου στον μεταξύ σας συσχετισμό. Ψάξτε.

Φράση κλειδί: Υπόσχεση και προσμονή

Δυναμική ημέρας: */****

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Πύργος

Η κάρτα ταρω  ο Πύργος δείχνει ότι ο τρόπος που λειτουργείτε μέσα στον γάμο – σχέση σας, θα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα τύχουν εντάσεων που τυχόν να φέρουν προσωρινές απομακρύνσεις για επαναπροσδιορισμό θέσεων και απαιτήσεων. Μην φοβάστε την αποδέσμευση…θα τα βρείτε καλύτερα με τον εαυτό σας.  Αν τυχόν σας βασανίζουν ενοχές για λάθη  του παρελθόντος που ακόμα δεν έχετε επιλύσει…οι επόμενες ημέρες είναι ιδανικές και με την συμπαράσταση του Ποσειδώνα για να αποφασίσετε τι θα φέρετε στο φως και τι  όχι.

Φράση κλειδί: Ολοκλήρωση – Αλλαγή

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

 ταρω – Ιχθύς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα ξεκαθαρίζει στον Συμβουλευόμενο ότι οι μετριότητες δεν αντιστοιχούν στο πιο ηλικιωμένο ζωδιο του κύκλου. Οι ανασφάλειες και οι λάθος επιλογές θα πρέπει να παραμεριστούν οριστικά. Ανατροπές θα προκαλέσετε με την επέμβαση σας μέσα στην σχέση, απαιτώντας εξηγήσεις και διευκρινήσεις για τα λάθη και τις παραλείψεις των τελευταίων εβδομάδων, που σας πάγωσαν σαν ζευγάρι. Το πλήθος των Ιχθύων που είναι ακόμα σε διαθεσιμότητα…θα έχουν τις ευκαιρίες να γνωρίσουν καρμικό έρωτα!

Φράση κλειδί: Ευθύνη – Νέα Αρχή

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!