ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 Α

ταρο-σεξ-ταρω-tarw-taro

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 Α

ζώδια Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θέλω να σας θυμίσω την ιστορία της Θείας Γέννησης, όταν το άστρο της Βηθλεέμ φώτισε τους ουρανούς και οδήγησε τους τρεις Μάγους από την Ανατολή στο μέρος που γεννιόταν ο Χριστός. Οι κάρτες προβλέπουν την εμφάνιση του Αστεριού στη ζωή σας.

Μπορεί να νιώθετε ότι είστε χαμένοι, αλλά δεν έχετε χάσει τίποτα, απλώς δεν βλέπετε το μονοπάτι προς τη φώτιση. Εμπιστευτείτε το παρόν και το μέλλον σας, καθώς το Αστέρι θα φωτίσει το δρόμο σας. Έχετε πίστη, πιστέψτε στο καλό και το καλό, η ελπίδα, η νίκη και η λύση θα εκδηλωθούν στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες δείχνουν ότι δεν έχετε τον έλεγχο της ζωής σας, κάποιες φορές αυτό είναι αποτέλεσμα των δικών σας πράξεων, αλλά πιο συχνά είναι προϊόν της αδράνειάς σας. Αυτή η έλλειψη ελέγχου πολύ συχνά οδηγεί σε έλλειψη ελπίδας και έλλειψη πίστης στις ικανότητές σας.

Αν είστε πρόθυμοι να αφήνετε τους άλλους να σας εκμεταλλεύονται και να σας περιορίζουν, τότε μπορούν να το κάνουν και θα το κάνουν. Αλλά κανείς δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού σας, εκτός κι αν του τον δώσετε. Να σκέφτεστε θετικά και πάρτε τα ηνία της ζωής σας. Οι κάρτες προβλέπουν επίσης ευστάθεια σε μια σχέση.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Έντονο κίτρινο

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 Α

zwdia-768

ζώδια Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα φαίνεστε συγχυσμένοι. Περπατάτε πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Προσπαθείτε να χειριστείτε δυο αντίθετες δυνάμεις, ανθρώπους ή καταστάσεις. Αν ευνοήσετε το ένα το άλλο θα πέσει στο κενό και αν χειριστείτε πρώτα το άλλο το πρώτο θα χάσει την ισορροπία του. Αυτή την εποχή η ευστάθεια και η υπομονή σας θα σας χρησιμεύσουν.

Μείνετε ήρεμοι… Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά τα πάτε μια χαρά. Προσέξτε με τα χρήματά σας αυτό το μήνα και βεβαιωθείτε ότι το εισόδημά σας μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδά σας. Μην είστε σπάταλοι.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Μοβ της λεβάντας

zodia-098

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, το μόνο που χρειάζεστε είναι κάτι στο οποίο να μπορείτε να εναποθέσετε την πίστη σας. Έτσι, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και όποιες δυνάμεις πιστεύετε ότι ελέγχουν το σύμπαν για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους δύσκολους καιρούς.

Αφήστε την άπειρη ενέργεια του σύμπαντος να σας ζεστάνει και να αναζωογονήσει τη ψυχή σας για να σας παρέχει τη δύναμη και την καθαρότητα του σκοπού που χρειάζεστε για να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε χαμένοι, αλλά δεν έχετε χάσει τίποτα, απλώς δεν βλέπετε το μονοπάτι προς τη φώτιση. Εμπιστευτείτε το παρόν και το μέλλον σας. Έχετε πίστη, πιστέψτε στο καλό και το καλό, η ελπίδα, η νίκη και η λύση θα εκδηλωθούν στη ζωή σας.
Τυχερός αριθμός: 16
Τυχερό χρώμα: Ασημί

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 Α

ζώδια Λέων

Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθετε φοβισμένοι και αγχωμένοι. Ο φόβος και η ανησυχία συχνά λειτουργούν ως μεγεθυντικοί φακοί που διαστρεβλώνουν τα προβλήματα που υπάρχουν στον κόσμο σας. Βλέπετε πράγματα που δεν βρίσκονται πραγματικά εκεί και τρομάζετε με σκιές, λες και μπορούν να σας βλάψουν.

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να σταματήσετε να βλέπετε αυτά που δεν υπάρχουν. Έπειτα μπορείτε να κοιτάξετε όλα αυτά που απομένουν, τα πραγματικά προβλήματα, και να τα ξεδιαλύνετε προτού προκαλέσουν κακό. Οι κάρτες δείχνουν επίσης ότι είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, τον ρίχνετε ή οι σκέψεις σας γι’ αυτόν είναι αρνητικές. Χαλαρώστε και αφήστε την αρνητικότητα να απομακρυνθεί.
Τυχερός αριθμός: 9
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 Α

ζώδια Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, οι κάρτες δείχνουν μια κλειστή καρδιά. Αυτό δείχνει ότι έχετε σηκώσει πολλά φράγματα γύρω σας για να προστατέψετε τον εαυτό σας από αυτό που αντιλαμβάνεστε ως κίνδυνο. Αν τα φράγματα σπάσουν ξαφνικά, θα είναι επίπονο. Αλλά αν παραμείνουν, θα γίνουν δυνατότερα και η ένταση θα αρχίσει να χτίζεται μέχρι να σπάσουν από μόνα τους.

Έτσι, είναι καλύτερο να αφήσετε όλα τα εμπόδια και τα συνειδητά φράγματα. Είναι επίσης μια εποχή που αποφεύγετε επίτηδες να δείτε την αλήθεια. Ίσως κάποια από τις ιδέες σας αποδείχθηκε λάθος και, ενώ βλέπετε ότι κάνατε λάθος, δεν θέλετε να το παραδεχτείτε. Είναι καλύτερο να αποδεχτείτε την αλήθεια παρά να παραμείνετε στο σκοτάδι.
Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Λευκό του σεληνόφωτος

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66