ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

tarot-m

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

ζώδια Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Είστε κλειστοί και δεν προσπαθείτε να κατανοήσετε το γιατί μιας κατάστασης που συνέβη στη ζωή σας. Είναι καιρός να αποδεχτείτε την ευθύνη των πράξεων σας. Μην προσπαθήσετε να ρίξετε αλλού τις ευθύνες για τα λάθη σας.

Αν έχετε εμπλακεί σε κάποιο νομικό ζήτημα, μπορεί να νιώθετε αγχωμένοι για ένα άδικο αποτέλεσμα. Μπορεί να αμφισβητείτε την τελική απόφαση. Μπορεί να υπάρξουν νομικές επιπλοκές ή κάτι που μπαίνει στο δρόμο της δικαιοσύνης.
Τυχερό χρώμα: Απαλό πράσινο
Τυχερός αριθμός: 11

zodia-zvdia-22

ζώδια Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα προμηνύεται καλή. Μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία από αυτή που περιμένετε. Οι κάρτες προβλέπουν εορτασμούς. Μερικοί Σκορπιοί θα παντρευτούν ή θα αρραβωνιαστούν. Όσοι έχουν σχέση, θα περάσουν ποιοτικό χρόνο με το ταίρι τους. Επαγγελματικά, θα δείτε επιτυχία. Αυτή η εβδομάδα πραγματοποιεί μια φιλοδοξία σας.

Αν δουλεύατε πάνω σε ένα πρότζεκτ, θα φτάσετε σε ένα πολύ σημαντικό βήμα και θα πρέπει να το γιορτάσετε. Είναι η ιδανική εποχή για να επενδύσετε σε ακίνητη περιουσία. Αγοράστε ένα νέο σπίτι ή ένα αμάξι. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί να αποφασίσουν να ανακαινίσουν το σπίτι τους.
Τυχερός αριθμός: 4
Τυχερό χρώμα: Όλες οι αποχρώσεις του μπλε

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι κάρτες φέρνουν καλά νέα που αφορούν τα χρήματα, μια σχέση, τη δουλειά και την πνευματικότητά σας. Φαίνεται πως βοηθάτε τους άλλους όταν εκείνοι σας χρειάζονται. Θα περιτριγυρίζεστε από καλή ατμόσφαιρα στη δουλειά, καλούς φίλους, επιτεύγματα με την υποστήριξη των φίλων σας και καλή τύχη στον έρωτα. Ένας γάμος ή μια γέννηση είναι επίσης στις κάρτες.

Για την ώρα, αν και τα προβλήματα της ζωής συνεχίζονται, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από τις ταλαιπωρίες του κόσμου και να απολαύσετε την παρέα των φίλων και των αγαπημένων σας. Πρέπει να είστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη για τα δώρα της ζωής σας, γιορτάστε αυτούς που σας νοιάζουν.
Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Ροζ

zodia-zvdia-75

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

ζώδια Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα πρέπει να αποφύγετε όλες τις άχρηστες διαφωνίες. Προσπαθήστε να λύσετε όλες τις παρεξηγήσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Στη δουλειά, είναι καλύτερο να είστε ομαδικοί παίκτες. Προσπαθήστε να είστε διπλωματικοί, σε περίπτωση που πρέπει να διαφωνήσετε με κάτι. Αυτή είναι μια περίοδος που νιώθετε ότι τα πράγματα δεν γέρνουν υπέρ σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι όλα τα δύσκολα περνάνε.

Με την αποφασιστικότητά σας, θα μπορέσετε να βγείτε με ευκολία από τις δυσάρεστες καταστάσεις. Κοιτάξτε τα ψιλά γράμματα πριν υπογράψετε έγγραφα. Νομικά θέματα μπορεί να δημιουργήσουν ανησυχία, αλλά αν χειριστείτε με επιτυχία τις διαπραγματεύσεις, θα βγείτε νικητές!
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για όσους θέλουν να παντρευτούν ή να αρραβωνιαστούν. Είναι καιρός να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Δεσμευτείτε στο ταίρι σας, στείλτε τον / την αγαπημένο/η σας στα άστρα με τον συμβατικό, παραδοσιακό τρόπο. Μερικοί από εσάς μπορεί, επίσης, να ανανεώσουν τους όρκους τους. Η οικογενειακή ζωή θα είναι καλή. Δεχτείτε τις ευλογίες των μεγαλύτερων στην οικογένεια.
Είναι, επίσης, καιρός να μάθετε κάποια μαθήματα ζωής, ίσως από κάποιον κοντινό σας. Σκεφτείτε: τι μπορεί να με διδάξει αυτό το άτομο; Ποια μαθήματα μπορώ να μάθω; Ή, αντίστοιχα, σκεφτείτε: τι μπορώ να μάθω από το παρελθόν που θα με βοηθήσει στο εδώ και το τώρα;
Τυχερός αριθμός: 5
Τυχερό χρώμα: Γκρι περλέ

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 02-08/07 B

ζώδια Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, οι κάρτες σας δίνουν ένα σημάδι που λέει «κυνηγήστε το». Θα είστε τολμηροί και θαρραλέοι αυτή την εβδομάδα. Μην ξεχνάτε, μερικές φορές πρέπει να παίρνετε ρίσκα για να επιτύχετε στη ζωή. Οι κάρτες, επίσης, δείχνουν μια περίοδο στη ζωή σας που θα πρέπει να είστε δημιουργικοί και καινοτόμοι. Ξεχάστε τις παλιές παραδόσεις ή τους ξεπερασμένους τρόπους και δημιουργήστε μια αυθεντική ιδέα.
Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να χτίσετε νέες σχέσεις. Η αγάπη και το πάθος ξεχειλίζουν αυτή την εβδομάδα. Είναι η ιδανική στιγμή για να αναζωπυρώσετε το πάθος στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθύες μπορεί να γνωρίσουν κάποιον γοητευτικό και ακαταμάχητο.
Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Φλογερό κόκκινο

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-098