ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/03 – 01/04 B

ταρο-ταρω-taro-tarw

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 26/03 – 01/04 B

ταρώ Ζυγός: Το Οκτώ των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Εργασία
Έννοιες – κλειδιά: Αύξηση παραγγελιών στη δουλειά, επέκταση της λίστας των πελατών, βελτίωση των εργατικών δεξιοτήτων, ακόνισμα της τέχνης σας, ανάπτυξη για να φτάσετε στην κορυφή του τομέα σας.
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριου δύναμης. Δεν έχετε λάβει την αναγνώριση που σας αξίζει – όχι ακόμα, τουλάχιστον. Αλλά η φήμη σας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται.

Έχετε πολύ παραγωγική δουλειά, πιθανόν, για το προσέξετε, αλλά οι ανώτεροί σας έχουν παρατηρήσει την μαεστρία σας. Ή ίσως από η δουλειά σας ακούγεται στόμα σε στόμα ευχαριστημένου πελάτη σε δυνητικό και οι παραγγελίες σας αυξάνονται. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε στα πάνω σας, οπότε μείνετε εκεί ακριβώς και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, όπως ακριβώς το κάνετε. Αυτή την εβδομάδα, η μοναδική δέσμευσή σας στη τέχνη σας θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές απ’ όσες περιμένατε.

zodia-zvdia-22

 

ταρώ Σκορπιός: Το Έξι των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: Αναπόληση
Έννοιες – κλειδιά: Μοιράζεστε αγαπημένες αναμνήσεις, βρίσκεστε με παλιούς φίλους, επανασυνδέσεις, ξαναβρίσκεται τα παλιά σας χόμπι, διασκέδαση γεμάτη αθωότητα.
Αυτή είναι μία από τις πιο γλυκές κάρτες της τράπουλας. Υποδεικνύει για σας μια εβδομάδα αγάπης, ανάλαφρων στιγμών και σύνδεσης. Συχνά, όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα ένας παιδικός φίλος (ή ένας παλιός αγαπημένος ή ένας αδελφός, κλπ) έρχεται πίσω στη ζωή σας φέρνοντας γλυκές στιγμές και αναμνήσεις.

Ή ίσως δεν είναι ένα πρόσωπο, αλλά ένα γεγονός ή ένα παλιό τραγούδι ή ένα αντικείμενο που θα ανακαλύψετε και θα σας θυμίσει από πού έρχεστε και πού θέλατε πάντα να πάτε… πριν η πραγματικότητα της ενηλικίωσης σας προκάλεσε να ασπαστείτε την πρακτικότητα. Συνεχίστε και να είστε ανέμελοι αυτή την εβδομάδα – αυτή η στάση, η ελαφρότητα, έχει ένα μάθημα για σας. Αφήστε τον εαυτό σας να παίξει.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρώ Τοξότης: Το Τρία των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Συνειδητοποίηση
Έννοιες – κλειδιά: Ένα μυστικό βγαίνει στο φως, αποδέχεστε μια άβολη αλήθεια, επεξεργάζεστε την απογοήτευση, επιλέγετε να πάτε παρακάτω.
Η εικόνα αυτής της κάρτας δεν είναι πολύ ευχάριστη, αλλά απεικονίζει το τέλος ενός δυσάρεστου κεφαλαίου το οποίο στο τέλος θα δείτε ότι ήταν απαραίτητο και σωστό. Αυτή τη στιγμή έχετε πράγματα να επεξεργαστείτε.

Είναι ένας κύκλος κατά τον οποίο πρέπει συνειδητά να κλείσετε το κενό μεταξύ αυτού που θέλει η καρδιά σας και αυτού που χρειάζεται το μυαλό σας. Να αποδεχθείτε μια απώλεια, να κάνετε την επιλογή να προχωρήσετε μπροστά. Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη και απαιτεί να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διασφαλίσετε την εξέλιξη και την ωρίμανση που θα έρθει από αυτή την εμπειρία. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, καθώς λύνετε αυτά τα θέματα.

zodia-zwdia-88-1

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

ταρώ Αιγόκερως: Ο Κρεμασμένος

Λέξη – κλειδί: Προσαρμογές
Έννοιες – κλειδιά: Μικρές θυσίες τώρα για μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον, παύση για αναμονή καλύτερων συνθηκών, ψάξιμο μιας καλύτερης ιδέας, αποδοχή της ανάγκης για προσαρμογές στις ικανότητες / τη στάση / τη φιλοσοφία σας.
Ο Κρεμασμένος είναι η ευκαιρία σας να βιώσετε ένα νέο τρόπο θεώρησης μιας κατάστασης, η ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα νέο τρόπο κατανόησης. Ο τρόπος με τον οποίο πλησιάζατε τους στόχους σας δεν ήταν απόλυτα αποτελεσματικός και αυτή η κάρτα μιλάει για τη φάση ακριβώς πριν από μια αποκάλυψη.

Μπορεί να σας φαίνεται περισσότερο σαν εμπόδιο –ή ακόμα και σαν τέλμα– αλλά να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας. Θα πρέπει να θυσιάσετε τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα, αλλά οι παλιοί τρόποι δεν ήταν αποτελεσματικοί για σας ούτως ή άλλως, οπότε στο καλό να πάνε. Αλλά προτού έχετε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας, θα πρέπει να βρείτε μια νέα οπτική γωνία. Πάρτε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να απελευθερωθείτε από τα παλιά μοτίβα σκέψης.

zwdia shmera

ταρώ Υδροχόος: Το Δύο των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: Μοιράζομαι
Έννοιες – κλειδιά: Μοιράζομαι τον εαυτό μου, επιβεβαιώνω τις σχέσεις μου, επικυρώνω τις συνεργασίες, αίσθηση ασφάλειας μέσα στις σχέσεις.
Τα Δύο έχουν να κάνουν με την συγχώνευση και τα Κύπελλα με τα συναισθήματα. Οπότε, αυτή η κάρτα δείχνει την επικοινωνία των συναισθημάτων. Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται στο ξεκίνημα ενός νέου έρωτα ή την πρώτη φορά που δηλώνετε την αγάπη σας για τον άλλο ή όταν μια σχέση φτάνει σε μια νέα φάση.

Κάποιες φορές δεν έχει να κάνει με τον έρωτα, μπορεί να αφορά μια φιλία ή μια επαγγελματική σχέση ή μια πολύ δυνατή σύνδεση. Ή μπορεί, αν κάνετε θεραπεία, να φτάσετε σε μια συνειδητοποίηση που αφορά μια παλιά πληγή σας και να περάσετε, επιτέλους, σε μια πιο ανάλαφρη θέση, όπου μπορείτε να εμπιστεύεστε πιο εύκολα. Να είστε ευγενικοί, αλλά θαρραλέοι και αφήστε την αγάπη να σας παρασύρει!

zodia-098

 

ταρώ Ιχθύες: Το Πέντε των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Περισπασμοί
Έννοιες – κλειδιά: Πολεμάτε τους περισπασμούς, ψάχνετε τη συγκέντρωση, αποφεύγετε όσα σας σπαταλούν χρόνο, τα δράματα και το χάος που φέρνουν.
Μερικές φορές μπορείτε να αγνοήσετε το χάος, αλλά αυτή η κάρτα υποδηλώνει ότι όλη αυτή η φασαρία δημιουργεί μια πολύ εσφαλμένη κατεύθυνση στη ζωή σας. Έχετε χάσει την εστίαση σας, ενώ ασχολείστε με περιφερειακά ζητήματα –αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε περισσότερο να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας.

Υπάρχουν λαμπερές ανακαλύψεις που πρέπει να γίνουν, αλλά μόνο αν διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Κάντε μια λίστα με αυτά τα πράγματα που έχουν προθεσμίες και σας εμπνέουν πραγματικά. Βάλτε την προσοχή σας εκεί και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα που γυαλίζουν ή για τους δυνατούς θορύβους. Είναι σπατάλη της ενέργειάς σας να επιδίδεστε στα δράματα, και δεν έχετε χρόνο γι’ αυτά αυτή την εβδομάδα. Ακολουθήστε την καρδιά σας σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και αφήστε όλα τα υπόλοιπα.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66