ταρο: εβδομαδιαίες προβλεψεις 11 έως 17/1

taro-sex

ταρο: εβδομαδιαίες προβλεψεις 11 έως 17/1

 

ταρο –κριος

Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψετε πως το κίνητρο έχει εξαφανιστεί και πως είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίσετε θέματα που συνήθως τακτοποιείτε με ευκολία. Θα αποφεύγετε ανθρώπους, καταστάσεις ή λύσεις.

 

ταρο-ταυρος

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στην εργασία και τους στόχους σας. Θα ανακαλύψετε πως αυτά που έχετε κερδίσει με σκληρές προσπάθειες, θα σας ανοίξουν πόρτες, καθώς θα τα αναγνωρίσουν σημαντικοί άνθρωποι.

 

ταρο-διδυμοι

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ανησυχίες για ασήμαντα θέματα. Μικρά ζητήματα θα φαίνονται μεγαλύτερα αν τους δώσετε μεγάλη προσοχή. Χαλαρώστε και όλα θα πάνε καλά. Θα το δείτε.

zodia-taro-45

 

ταρο-καρκινος

Αυτή την εβδομάδα θα δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα όσον αφορά ένα αρκετά σημαντικό ζήτημα. Η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα πρότζεκτ, να κερδίσετε την υποστήριξη που χρειάζεστε ή να κλείσετε ένα κεφάλαιο.

 

zwdia-3-zodia

 

ταρο-λεων

Αυτή την εβδομάδα ένα παρελθοντικό πρόβλημα υγείας ίσως έρθει στην επιφάνεια, δημιουργώντας ανησυχίες. Θα ανακαλύψετε πως η νευρικότητά σας δημιουργείται από την έλλειψη ύπνου.

 

ταρο-παρθενος

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ίαση σε πολλά επίπεδα. Ίσως ανακαλύψετε τον τρόπο που συνδέεστε με τους γύρω σας και θα βυθιστείτε σε τομείς που αφορούν την ισορροπία της ζωής σας.

 

ταρο-ζυγος

Αυτή την εβδομάδα θα σας χτυπήσει την πόρτα μία ευκαιρία και θα έχετε τη θέληση να την ανοίξετε και να την καλέσετε μέσα. Η ζωή θα είναι γεμάτη πιθανότητες και θα νιώσετε ιδιαίτερη αισιοδοξία.

 

ταρο-σκορπιος

Η εβδομάδα που έρχεται θα έχει κάποιου είδους απογοητεύσεις. Κάποιος θα αθετήσει την υπόσχεσή του, δεν θα σας ξεπληρώσουν κάποιο δάνειο ή μία παλιά κατάσταση θα έρθει ξανά στην επιφάνεια και θα απαιτήσει την προσοχή σας.

 

 

ταρο-τοξοτης

Αυτή την εβδομάδα θα ψάξετε τρόπους για να δημιουργήσετε αλλαγές. Θα βρεθείτε σε ρόλους υποστήριξης και αρχηγίας, και οι άλλοι θα ζητήσουν αρκετές φορές την βοήθειά σας ή την γνώμη σας. Θα έχετε όλες τις απαντήσεις.

 

ταρο-αιγοκερως

Αυτή την εβδομάδα η αποφασιστικότητα και η θέλησή σας θα σας ωφελήσουν. Δεν θα είστε έτοιμοι να αφήσετε κάποια κατάσταση αν πρώτα δεν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα δεχτείτε οποιαδήποτε πρόκληση.

 

ταρο-υδροχοος

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πως η ζωή ανοίγεται μπροστά σας και πως είναι γεμάτη με ευκαιρίες που υπόσχονται πρόοδο. Είναι καλή περίοδος να κάνετε κάποια επαγγελματική ή οικονομική κίνηση.

 

ταρο-ιχθυες

Αυτή την εβδομάδα θα περάσετε αρκετό χρόνο απολαμβάνοντας νέα και μηνύματα. Θα δείτε πως η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί και πως οι προσκλήσεις θα είναι ατελείωτες.

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ::  

Ερωτικός Αστρολογικός Οδηγός 2015

 ζωδια 4-27/1: οι δικοί σας κανόνες στον ερωτα

ζωδια-1ο τρίμηνο 2015: χωρισμοί-επανασυνδεσεις

 

zvdia-zwdia-tarw