taro: εβδομαδιαίες προβλεψεις 18-24/1

kartes-taro

taro: εβδομαδιαίες προβλεψεις 18-24/1

 

Κριός

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το δέκα των νομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα δεν θα νιώθετε ιδιαίτερα άνετα στο σπίτι σας και θα χρειαστείτε καθοδήγηση όσον αφορά την προοπτική σας. Ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι, κάποια ανακαίνιση ή σκέφτεστε μέχρι και την μετακόμιση.

 

Ταύρος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: η βασίλισσα των κυπέλλων (ανεστραμμένη)

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει ένα ζήτημα με την δέσμευση. Θα ψάξετε για να βρείτε κάποιον αλλά ταυτόχρονα δεν θα κάνετε το βήμα να δώσετε την έγκρισή σας. Τα συναισθήματα θα παίξουν τεράστιο ρόλο στη θέλησή σας.

 

Δίδυμοι

Η κάρτα taro της εβδομάδας: ο ιππότης των κυπέλλων (ανεστραμμένος)

Αυτή την εβδομάδα θα ρίξετε μία ματιά στις επιλογές σας και θα ανακαλύψετε περισσότερες από αυτές που ξέρατε ήδη. Το κλειδί για αυτή την εβδομάδα είναι να ακολουθήσετε αυστηρά αυτό που πραγματικά θέλετε και να μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο.

 

Καρκίνος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το δέκα των ξιφών (ανεστραμμένο)

Αυτή την εβδομάδα θα ξέρετε ακριβώς τι χρειάζεται προσοχή στη ζωή σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να υπογράψετε συμφωνίες που ξέρετε πως θα σας ωφελήσουν.

 

 

Λέων

Η κάρτα taro της εβδομάδας: ο θάνατος (ανεστραμμένος)

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να ρίξετε μία προσεκτική ματιά σε αυτά που καταναλώνουν την ενέργειά σας και αν την αξίζουν. Ήρθε η ώρα για ξεκαθάρισμα και θα εκπλαγείτε από τις αποφάσεις και τις επιλογές σας.

 

Παρθένος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: ο βαλές των κυπέλλων

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν άφθονες ευκαιρίες γύρω σας και θα ανακαλύψετε πως η έλξη για να τις εκμεταλλευτείτε είναι τεράστια. Θα υπάρξουν προσφορές από πολύ μακρινά σημεία, ίσως από ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Ζυγός

Η κάρτα taro της εβδομάδας: ο πύργος

Αυτή την εβδομάδα οι αλλαγές θα γίνουν αστραπιαία. Όσα σχέδια κάνετε θα χρειαστούν διαφοροποιήσεις και όλα θα είναι ξαφνικά. Η αλλαγή όμως είναι αυτή που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση.

 

Σκορπιός

Η κάρτα taro της εβδομάδας; Το τέσσερα των ξιφών

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στην υγεία σας. Θα βρεθείτε σε μία κατάσταση πιο χαλαρή όσον αφορά την ζωή και τα σχέδιά σας.

 

zvdia-zwdia-tarw

 

Τοξότης

Η κάρτα taro της εβδομάδας: ο ερημίτης (ανεστραμμένος)

Αυτή την εβδομάδα θα ψάξετε για την ανεξαρτησία σας και θα ανακαλύψετε πως πρέπει να αναθεωρήσετε ορισμένες καταστάσεις. Φαίνεται πως αν θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο, μόνο εσείς θα μπορέσετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας.

 

Αιγόκερως

Η κάρτα taro της εβδομάδας: η αρχιέρεια

Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από το δράμα των γύρω σας. Θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να σας συμπεριλάβουν στα προσωπικά τους διλήμματα.

 

Υδροχόος

Η κάρτα taro της εβδομάδας: το δέκα των ράβδων

Αυτή την εβδομάδα είστε έτοιμοι να αναλάβετε οτιδήποτε βρεθεί μπροστά σας. Θα νιώσετε την πίεση να πετύχετε, καθώς και την ανάγκη της πρωτοτυπίας για να πετύχετε ολοκληρωτικά.

 

Ιχθύες

Η κάρτα taro της εβδομάδας: ο μάγος (ανεστραμμένος)

Αυτή την εβδομάδα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποδεχτείτε πως τίποτα δεν θα παραμείνει ίδιο. Ακολουθήστε την ροή και παραμείνετε όσο το δυνατόν περισσότερο ευέλικτοι, αλλιώς θα δημιουργήσετε καινούρια εμπόδια.

 

taro διαβάστε επίσης

 

 

zwdia-3-zodia