ταρω: εβδομαδιαίες προβλεψεις 4 έως 10/1

taro-mythoi-alitheies

ταρω: εβδομαδιαίες προβλεψεις 4 έως 10/1

 

ταρω-κριος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το δέκα των ράβδων

ταρω το δέκα των ράβδων: Αυτή την εβδομάδα θα έχετε περισσότερα πράγματα στο πιάτο σας από ότι συνήθως. Θα περάσετε σε έναν νέο ρόλο ή ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που μόνο εσείς μπορείτε να λύσετε.

 

ταρο-ταυρος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: ο κοσμος

zodia-taro-45

ταρω ο κοσμος: Αυτή την εβδομάδα το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να  βγείτε έξω από τα συνηθισμένα και να απολαύσετε την ζωή σας περισσότερο. Τα ταξίδια πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας σας.

 

tarw-διδυμοι

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: η αυτοκράτειρα

ταρω η αυτοκρατειρα: Αυτή την εβδομάδα το σπίτι και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Θα υπάρξουν κάποια ευχάριστα νέα που θα αφορούν ένα νέο πρόσωπο που θα προστεθεί στην οικογένεια.

 

tarw-καρκινος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: η δύναμη

ταρω η δύναμη: Αυτή την εβδομάδα ψάχνετε για την σωστή υποστήριξη ή βοήθεια. Θα ανακαλύψετε πως πολλοί θα στραφούν σε εσάς για βοήθεια και επιβεβαίωση.

 

 

ταρω-λεων

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το εννέα των ξιφών

ταρω το εννέα των ξιφών: Αυτή την εβδομάδα προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε περιττές ανησυχίες ή να μπλεχτείτε σε δράματα των άλλων. Οι καταστάσεις θα εξελιχθούν καλύτερα από ότι πιστεύετε.

 

ταρο-παρθενος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: ο άσσος των ξιφών

ταρω ο άσσος των ξιφών: Αυτή η εβδομάδα θα ασχοληθείτε με μία ή δύο προκλήσεις, αλλά με τεράστια επιτυχία. Ξέρετε τι θέλετε και δεν θα σταματήσετε πουθενά αν δεν το πετύχετε.

 

tarw-ζυγος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το τρία των ράβδων

ταρω το τρία των ράβδων: Αυτή την εβδομάδα θα έρθουν ευκαιρίες στην πόρτα σας και θα έχετε την θέληση να τις προσκαλέσετε μέσα. Η ζωή είναι γεμάτη πιθανότητες και θα ξεκινήσετε να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα.

 

taro-σκορπιος

Η κάρτα ταρω της εβδομαδας: η εγκράτεια

ταρω η εγκράτεια: Αυτή την εβδομάδα σταματήστε για λίγο και αναθεωρήστε σχέδια ή αποφάσεις. Κάντε ένα βήμα τη φορά. Αυτή την εβδομάδα δεν πρέπει να κάνετε κάποιο άλμα αν δεν είστε πραγματικά έτοιμοι.

 

zwdia-3-zodia

 

ταρω-τοξοτης

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το τέσσερα των ξιφών

ταρω το τέσσερα των ξιφων: Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείτε στην υγεία και την καλοζωία σας. Θα υπάρξουν άριστα αποτελέσματα αν ακολουθήσετε το σωστό δρόμο.

 

ταρο-αιγοκερως

Η καρτα ταρω της εβδομαδας: ο βασιλιάς των ξιφών

ταρω ο βασιλιάς των ξιφών: Αυτή την εβδομάδα θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στις σκέψεις σας. Θα ανακαλύψετε πως θα χρειαστεί να υποστηρίξετε τα λόγια και τις πράξεις σας.

 

tarw-υδροχοος

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: το πέντε των κυπέλλων

ταρω το πέντε των κυπέλλων: Αυτή την εβδομάδα το παρελθόν επιστρέφει. Θα αναθεωρήσετε απόψεις για ανθρώπους, μέρη ή αναμνήσεις που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σας σχέδια καθώς και στην κατεύθυνσή σας.

 

taro-ιχθυες

Η κάρτα ταρω της εβδομάδας: η βασίλισσα των ξιφών ανεστραμμένη

ταρω η βασίλισσα των ξιφών: Αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετά εύκολο να πέσετε σε συναισθηματικά παρελθοντικές πατέντες. Υπάρχει ένα ζήτημα ή μία κατάσταση που απαιτεί ίαση για να προχωρήσετε μπροστά.

 

zvdia-zwdia-tarw