taro: η κάρτα της ημέρας Μ. Σάββατο 11/4

taro: η κάρτα της ημέρας Μ. Σάββατο 11/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο κρεμασμένος ανεστραμμένη

 

taro ο κρεμασμένος: αναρωτηθείτε το εξής… τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε το οποίο συνεχώς αναβάλετε ή περιμένετε να συμβεί από μόνο του; Ξέρετε την ρουτίνα, άρα πως μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε για να ζωντανέψετε τα πράγματα και να δώσετε νέα ανάσα στις καταστάσεις; Μήπως έχετε κολλήσει υπερβολικά πάνω σε κάτι την στιγμή που πρέπει να προχωρήσετε;

 

 

Τέρμα η αναμονή και το να περιμένετε για να δείτε τι πρόκειται να συμβεί ή πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Ήρθε η ώρα να δράσετε και να κινηθείτε, όχι να είστε παρατηρητές.

 

 

Σήμερα μπορείτε να αποφύγετε την ρουτίνα και να δημιουργήσετε λίγο χώρο για αυτοσχεδιασμό έτσι ώστε η ημέρα σας να είναι μοναδική, φρέσκια και συναρπαστική.

zodia-taro-45

 

 

Μπορούμε να πούμε πως η ποσότητα κυριαρχεί στην ποιότητα… όμως στην πραγματικότητα αν έχουμε κάνει την δουλειά που πρέπει και είμαστε προετοιμασμένοι, τότε η ποιότητα και το βάθος σε αυτό που έρχεται θα βγει μέσα από τις μικρότερες πράξεις και συζητήσεις. Μην παραμένετε κολλημένοι πάνω σε κάτι περισσότερο από όσο πρέπει και κάντε την κάθε στιγμή να μετράει. Μην γεμίζετε τη μέρα και το χώρο σας με θόρυβο ελπίζοντας να ξεχωρίσει αυτό που θέλετε.

 

 

Είναι ωραίο να έχετε όραμα, αλλά ήρθε η στιγμή να προσπαθήσετε και να κάνετε το όραμα πραγματικότητα. Μην μένετε άλλο με σταυρωμένα χέρια.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75