taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 14/6

taro-apistia

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 14/6

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τρία των κυπέλλων ανεστραμμένη

 

taro το τρία των κυπέλλων: αναρωτηθείτε το εξής… τι είναι αυτό που σας τραβά όλη την ενέργεια αλλά συνεχίζετε να το έχετε στη ζωή σας; Μήπως έχετε ανάγκη από συναισθηματική υποστήριξη, ή κοροϊδεύετε τον εαυτό σας πως μπορείτε να προχωρήσετε μόνοι; Μπορείτε να ρίξετε μία ειλικρινή και αντικειμενική ματιά για να δείτε που υπάρξει τοξικότητα στη ζωή σας αντί να υποκρίνεστε πως όλα είναι μια χαρά;

 

Η τοξικότητα είναι σίγουρα μία λέξη που μπορούμε να σκεφτούμε με την συγκεκριμένη κάρτα taro. Υποδηλώνει τοξικότητα στο περιβάλλον γύρω μας, από συγκεκριμένους ανθρώπους, μέρη ή πράγματα.

 

Ίσως υπάρχουν δεσμοί που πρέπει να κοπούν, ομάδες που δεν χρειάζεται να είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Συγκεκριμένες σχέσεις, περιβάλλοντα και καταστάσεις που σας τραβούν την ενέργεια ή σας μολύνουν με τρόπους που παράγουν αρνητισμό, ασθένειες, λήθαργο…

zodia-taro-45

 

Χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας για να επανεκτιμήσετε το ποιον και τι θέλετε γύρω σας. Δώστε προσοχή σε ανθρώπους, μέρη και καταστάσεις που δείχνουν πως ενισχύουν τον αρνητισμό και το ανθυγιεινό, αντί να σας προκαλούν να γίνετε καλύτεροι.

 

Δεν μπορείτε πλέον να ζείτε μέσα σε μία φούσκα και να νιώθετε άνετοι, χαρούμενοι, ικανοποιημένοι. Επιτρέψτε στη φούσκα να σκάσει και αποδεχτείτε αυτά που θα ανακαλύψετε όταν η ψευδαίσθηση εξαφανιστεί.

 

Μπορεί να χάνετε μία υπέροχη εμπειρία, σχέση, ευκαιρία, μόνο και μόνο επειδή συνδέεστε με τους λάθος ανθρώπους. Οι σωστοί είναι εκεί έξω… πρέπει  απλά να έχετε την θέληση να τους είτε, αντί να νιώθετε την υποχρέωση να μένετε με ανθρώπους που σας κάνουν κακό.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra