taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 15/3

tarw-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Κυριακή 15/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο βαλές των νομισμάτων

 

taro ο βαλές των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… ποιος μπορεί να σας δείξει πώς να το κάνετε; Προσπαθείτε να πείτε αντί να δείξετε; Έχετε κολλήσει στους παλιούς τρόπους αντί να πειραματίζεστε με νέους; Ποιες αισθήσεις ξυπνάνε για νέες εμπειρίες ή αισθησιασμούς; Ποιοι στόχοι και ποιες διαδικασίες είναι έτοιμες να γίνουν πραγματικότητα.

 

Ενώ είναι μία καλή ημέρα να επικεντρωθείτε στην εργασία, ειδικά να θέσετε νέους στόχους και να σκεφτείτε νέες ή να αναθεωρήσετε διαδικασίες, σας υπενθυμίζεται να βρείτε τρόπους για να απολαύσετε την διαδικασία αυτή.

 

Επικεντρωθείτε σε δουλειές και στόχους που απολαμβάνετε, που σας αρέσει να χάνεστε μέσα τους και νιώθετε ικανοποίηση όταν τους τελειώνετε.

zodia-taro-45

 

Ψάξτε για νέα πράγματα, νέους τρόπους για να προχωρήσετε, νέες εμπειρίες που μπορούν να εμπλουτίσουν την δουλειά σας. Δοκιμάστε κάτι καινούριο, κανονίστε κάποιο ραντεβού σε ένα διαφορετικό μέρος κλπ.

 

Αυτοί οι τύποι πραγμάτων μπορούν να σας δώσουν το κίνητρο να πιάσετε την δημιουργικότητα που βρίσκεται γύρω σας και να φέρετε κάτι καινούριο στη ζωή σας, κάτι που δεν έχετε ξανασκεφτεί, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Βρείτε κάποιον που ξέρει πώς να κάνει κάτι που θέλετε να μάθετε ή να καταλάβετε, και ζητήστε του να σας διδάξει ή να σας δείξει, αντί να προσπαθείτε να βρείτε τις οδηγίες.

 

Μην πείτε τίποτα… δείξτε. Μην διαβάζετε απλά ή μιλάτε για αυτό… κάντε. Δείτε τι θα συμβεί. Την επόμενη φορά θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ίσως ανακαλύψετε κάτι καινούριο που μπορεί να δώσει νέα μορφή σε έναν στόχο.

 

Παίξτε με τα ρούχα σας, φάτε έναν νέο τύπο φαγητού ή δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο… βυθιστείτε σε μία νέα εμπειρία που εντείνει τις αισθήσεις… περάστε στην περιπέτεια πτυχών που δεν έχετε επισκεφθεί ξανά.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια