taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 15/4

kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 15/4

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το τέσσερα των κυπέλλων ανεστραμμένη

 

taro το τέσσερα των κυπέλλων:  αναρωτηθείτε το εξής… πως επηρεάζουν οι ελπίδες, οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας για το μέλλον αυτές των άλλων; Τι είναι αυτό που επηρεάζεται το οποίο πρέπει να προσέξετε; Πως μπορείτε να ταρακουνήσετε τα πράγματα και να τους δώσετε κίνηση;

 

Τα λόγια και οι πράξεις μπορούν με ευκολία να επηρεάσουν καταστάσεις. Δώστε προσοχή σε αυτή την ενέργεια και χρησιμοποιήστε την με θετικό τρόπο αντί να την αφήσετε να αναπαράγει κύματα δυσαρέσκειας.

 

Δεν είναι περίοδος για να είστε παθητικοί. Είναι περίοδος για να ταρακουνήσετε τα πράγματα, να προσθέσετε αλατοπίπερο και εκπλήξεις.

zodia-taro-45

 

Εκεί που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στασιμότητα, πλέον δημιουργείται κίνηση και πρόοδος. Ή τουλάχιστον ευκαιρίες για να δημιουργηθεί κίνηση και πρόοδος.

 

Σταματάμε να εστιάζουμε στον εαυτό μας και αρχίζουμε να επικεντρωνόμαστε σε μεγαλύτερους σκοπούς, στις ανάγκες των πολλών και στο πως μπορούμε όλοι να ωφεληθούμε από τις ίδιες μελλοντικές πιθανότητες.

 

Αυτό που νιώθουμε σήμερα δεν το νιώθουμε μόνο εμείς… το νιώθουν οι πολλοί… ας βυθιστούμε στην ανθρωπότητα, στο αίσθημα της συλλογικής επιθυμίας, του σκοπού και της ανάγκης και ας τη χρησιμοποιήσουμε για να ενωθούμε με τους άλλους και όχι μόνο με τις ατομικές ελπίδες και τα όνειρά μας.

 

Προσθέστε λίγο αλατοπίπερο… φέρτε μικρές εκπλήξεις στην ημέρα κάποιου… ειδικά αν αφορά μία σχέση ή μία κατάσταση που τα πράγματα τελευταία είναι βαρετά ή στάσιμα.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75