taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 15/6

taro-sex

taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 15/6

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο ιεροφάντης

 

taro ο ιεροφάντης: αναρωτηθείτε το εξής… τι είναι αυτό που μπορεί να σας φέρει κοντά στον εαυτό σας, πιο κοντά στο θείο, πιο κοντά στο μυστήριο που κρύβει τη γνώση; Ποιες δομές και ρουτίνες χρειάζονται την προσοχή και δέσμευσή σας για σήμερα; Που και σε ποιον ψάχνετε την διόραση, την εμπειρία, την γνώση; Κατέχετε κάτι που μπορεί να βοηθήσει και να ωφελήσει τους άλλους, ή τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας;

 

Μία νέα αρχή σας περιμένει καθώς κάτι ή κάποιος κρατά μία σημαντική πληροφορία, γνώση, διόραση, σοφία που θα σας επιτρέψει να δείτε όλα αυτά που δεν μπορούσατε μέχρι πριν.

zodia-taro-45

 

Ενισχύστε αυτά που σας αρέσουν, όχι με το να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και διαφορετικό, αλλά κάνοντας αυτό που κάνετε ήδη με μεγαλύτερη διάρκεια, με βαθύτερη συγκέντρωση, με την τάση να εξερευνήσετε και να τα εμπλουτίσετε με κάτι που σας αναζωογονεί.

 

Οι ρουτίνες και οι δομές θα είναι απίστευτα παραγωγικές σήμερα. Αν απομακρυνθείτε από αυτά που λειτουργούν και τα σχεδιασμένα, θα δημιουργήσετε περιττές δυσκολίες και μη ικανοποιητικά αποτελέσματα.

 

Μάθετε κάτι σήμερα από κάποιον πιο σοφό, πιο έμπειρο. Ή γίνετε εκείνοι που θα περάσουν σοφία και εμπειρία σε κάποιον άλλον.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra