taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 16/3

taro-ilios

taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 16/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο ιππότης των νομισμάτων ανεστραμμένη

taro ο ιππότης των νομισμάτων: αναρωτηθείτε το εξής… τι είναι αυτό που κρατάτε με πείσμα, το οποίο προσπαθούν να σας το πάρουν όσο ο κόσμος αλλάζει; Μπορείτε να δοκιμάσετε νέα πράγματα και νέους τρόπους χωρίς να χρειάζεται να ξέρετε πρώτα το αποτέλεσμα; Μπορείτε να δείτε τα λάθη σαν περιπέτεια της προσπάθειας; Μπορείτε να πετάξετε το σχέδιο και να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων, παρακολουθώντας πως εξελίσσονται και απλά τι συμβαίνει;

 

Μην δένεστε και μην κρατάτε με πείσμα τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα.

 

Επιτρέψτε στο σχέδιό σας να έχει κάποια ευελιξία και λίγο χώρο. Η ενέργεια της χθεσινής ημέρας εξακολουθεί να υπάρχει και σας ενθαρρύνει να επιτρέψετε σε νέες προοπτικές, νέες προσεγγίσεις και αλλαγές να λάβουν χώρα στο σχέδιό σας.

zodia-taro-45

 

Η ενέργεια μεγαλώνει και επιταχύνει τα πράγματα… μπορείτε είτε να παραμείνετε σταθεροί και άκαμπτοι εφαρμόζοντας παλιούς τρόπους και να παλέψετε την αλλαγή… ή να απελευθερωθείτε και να υιοθετήσετε ευελιξία και προσαρμογή για να αποφύγετε τα δύσκολα εμπόδια του δεύτερου μισού του Μαρτίου.

 

 

Αφήστε στην άκρη το πείσμα και σταματήστε να σέρνετε τα πόδια σας όσον αφορά την δράση, τα νέα σχέδια, τις νέες δομές, τις νέες οργανώσεις και τους νέους τρόπους. Μην κρατάτε απεγνωσμένα τον παλιό σας εαυτό, μόνο και μόνο επειδή δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο νέος εαυτός που διαμορφώνεται.

 

Χαλαρώστε και εξερευνήστε… αποδεχτείτε πως θα υπάρξουν λάθη. Δεν σημαίνει πως υπάρχει κάτι στραβό πάνω σας. Απλά υπάρχει ένα μεγάλο εύρος επιλογών για να δοκιμάσετε… στο τέλος θα βρείτε την κατάλληλη λύση, αυτό που σας κάνει να νιώθετε άνετα, αυτό που θεωρείτε σωστό.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw