taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 16/6

taro-mythoi-alitheies

taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 16/6

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο αυτοκράτορας

 

taro ο αυτοκράτορας: αναρωτηθείτε το εξής… τι χρειάζεται να οργανώσετε έτσι ώστε να το καταφέρετε μέσα σε τρεις μήνες; Παίρνετε τις ευθύνες στα χέρια σας ή όχι; Μήπως βρίσκεται δικαιολογίες ενώ δεν πρέπει;

 

Καθώς ο κρόνος γυρίζει ανάδρομος για τους επόμενους μήνες, έρχεται ο αυτοκράτορας για να μας πει πως ήρθε η ώρα να σταθούμε στα πόδια μας, να πάρουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας και για το πώς είναι τα πράγματα και να κατανοήσουμε επιτέλους πως εμείς δίνουμε μορφή στο βασίλειο της ζωής μας.

 

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε πως μπορούμε να φτάσουμε τα μεγάλα οράματα και τους στόχους μας στη ζωή, να καλλιεργήσουμε πειθαρχία, θάρρος και οργάνωση έτσι ώστε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

zodia-taro-45

 

Είναι καλό να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων στη δημιουργία και την κατάκτηση αυτών των στόχων και οραμάτων. Όμως μην δώσετε ποτέ τη δύναμή σας, καθώς πρέπει να θυμάστε πως εσείς είστε αυτοί που έχουν τον έλεγχο… εσείς παίρνετε τις αποφάσεις και την ευθύνη για το αποτέλεσμα. Τέρμα οι δικαιολογίες.

 

Είναι υπέροχη μέρα για να επικεντρωθείτε στην οργάνωση και την δομή των πραγμάτων. Είτε αφορά ένα επαγγελματικό σχέδιο ή το πώς θα χρησιμοποιήσετε τον περιορισμένο χώρο στην ντουλάπα σας, γίνετε περισσότερο παραγωγικοί και καλύτερα οργανωμένοι.

 

Επίσης… τακτοποιήστε τα οικονομικά σας θέματα. Ο ανάδρομος κρονος σας ζητά να είστε συντηρητικοί στα έξοδα. Και ο αυτοκράτορας λέει πως πρέπει να σιγουρευτείτε πως ξέρετε που βρίσκονται τα πράγματα, να έχετε την πειθαρχία να εξοικονομήσετε και να προχωρήσετε αναλόγως.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zwdia-taro-astra