taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 20/7

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Δευτέρα 20/7

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο άσσος των ξιφών (ανεστραμμένη)

 

taro ο άσσος των ξιφών: αναρωτηθείτε το εξής… τι είναι αυτό που μόλις το βλέπετε χάνετε την συγκέντρωσή σας; Ελέγχετε ξανά και ξανά για να σιγουρευτείτε πως το μήνυμά σας ήταν ξεκάθαρο και το κατανόησαν οι υπόλοιποι; Που πρέπει να επιστρέψετε προς τα πίσω για να ξεκινήσετε από την αρχή;

 

 

Σας προκαλούν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, όσο σκέψεις διασκέδασης και περιπέτειας σας αποσπούν την προσοχή. Ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να σερφάρει σε ιστοσελίδες για διακοπές σε μακρινά μέρη, ή χάσετε τον εαυτό σας σε φωτογραφίες με τέλειες ιδέες για το σπίτι σας.

 

Ενώ πρέπει να υπάρχει πειθαρχία για να γίνουν κάποια πράγματα σήμερα, ( πράγμα που θα γίνετε όλο και πιο εύκολο με την πάροδο της ημέρας), μην υποτιμήσετε την αξία της δημιουργικής σκέψης και της ευελιξίας στα πάρε – δώσε με ανθρώπους και πρότζεκτ.

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-zvdia-75

 

 

Ίσως παρουσιαστεί η ανάγκη να επιστρέψετε στα βασικά για να τα αναθεωρήσετε ή να τα σκεφτείτε ξανά από την αρχή. Αντί να απογοητευτείτε, δείτε το σαν ευκαιρία για να φέρετε κάποιες νέες απόψεις στο μυαλό σας.

 

Προσέξτε αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε. Ίσως δυσκολευτείτε να βρείτε τις σωστές λέξεις, και τα πράγματα παρερμηνευθούν ή παρεξηγηθούν. Μην κάνετε υποθέσεις… ελέγξτε ξανά και ξανά για να είστε σίγουροι πως οι πληροφορίες φεύγουν από εσάς ακέραιες.

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και

zwdia-taro-astra