taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 28/2

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Σάββατο 28/2

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το οχτώ των ράβδων ανεστραμμένη

 

taro το οχτώ των ράβδων: αναρωτηθείτε το εξής… έχετε κίνητρο και πιστεύετε σε αυτό που κάνετε; Μήπως βιάζεστε για να αισθανθείτε πως κάνετε κάτι μέχρι να εξαντληθείτε εντελώς; Μήπως κρατιέστε πίσω ή παλεύετε για κάτι μόνο και μόνο για να αποδείξετε κάτι, ενώ αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να το αφήσετε και να ψάξετε αλλού; Έχετε την διάθεση να ψάξετε για νέες ευκαιρίες και πηγές προκλήσεων και ανάπτυξης;

 

Μπαστούνι ανεστραμμένο και σήμερα… τουλάχιστον είναι το οχτώ και όχι το έξι που υποδηλώνει ελάχιστη πρόοδο… αλλά με τι κόστος;

 

Σιγουρευτείτε πως δεν παραμελείτε τις ενεργητικές σας ανάγκες και δεν πιέζετε τον εαυτό σας να νιώσει ληθαργικός, χωρίς κίνητρο, χωρίς τύχη και χωρίς ενδιαφέρον.

zodia-taro-45

 

Ίσως νιώθετε πως κάποιος σας τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Φυσικά, η κατάσταση αυτή μας αναγκάζει να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσουμε τις προσδοκίες μας.

 

Αλλά επίσης υποδηλώνει πως ίσως βιαστήκαμε ή διοχετεύσαμε περισσότερη ενέργεια στην ικανοποίηση παρορμητισμών και στην ικανοποίηση του εγωισμού.

 

Έτσι, για σήμερα, προχωρήστε πιο αργά, κρατήστε την ενέργεια σε διαρκεί κίνηση, έτσι ώστε να μην εξαφανιστεί, αλλά να εκφραστεί έτσι όπως πρέπει. Ρίξτε τους ρυθμούς σας… χαλαρώστε.

 

Ίσως χρειαστεί να κατανοήσετε πως υπάρχουν και άλλες επιλογές που πρέπει να σκεφτείτε. Να σταματήσετε να παλεύετε τόσο σκληρά για να κρατήσετε αυτά που έχετε. Δεν αξίζει την διαμάχη και την σπατάλη ενέργειας. Μην εξαντλείτε τον εαυτό σας στο όνομα των αρχών σας.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια