taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 31/3

anapodes-kartes-taro

taro: η κάρτα της ημέρας Τρίτη 31/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: ο ιππότης των ξιφών ανεστραμμένη

taro ο ιππότης των ξιφών: αναρωτηθείτε το εξής… προσέχετε και σημειώνετε τις ιδέες που διαπερνούν το κεφάλι σας; Μπορείτε να σταματήσετε ένα λεπτό και να ακούσετε, να σκεφτείτε τις λέξεις έτσι ώστε να μιλήσετε σωστά, με πρόθεση και όταν είναι απαραίτητο; Μήπως βρίσκεστε σε ένα φρενήρη ρυθμό που δεν σας βοηθά; Παίρνετε το χρόνο να σταματήσετε και να αναπνεύσετε;

 

Τα μάτια σας θα δουν διαφορετικές διαστάσεις καθώς οι ιδέες και τα ενστικτώδη οράματα των πρωτοποριακών πιθανοτήτων ανοίγονται μπροστά σας.

 

Όμως μην χάσετε από τα μάτια σας το αντίθετο από αυτό που υποθέτετε ή βιάζεστε να βγάλετε συμπέρασμα. Επιβραδύνετε αρκετά για να υπάρξει ακριβής συγκέντρωση, για να υπάρξει διαδικασία σκέψης, για να αναπτυχθούν τα σχέδιά σας.

zodia-taro-45

 

Η βιασύνη χωρίς σκέψη σήμερα θα σας οδηγήσει σε μπελάδες και θα δημιουργήσει διαμάχες, σύγχυση και προβλήματα εκεί που δεν χρειάζεται να υπάρχουν.

 

Κρατήστε το στόμα σας κλειστό εκτός αν πρέπει να μιλήσετε. Κάντε πίσω και περιμένετε αντί να πείτε κάτι μόνο για να το πείτε, για να αποδείξετε κάτι ή για να βγείτε από πάνω.

 

Τα περίεργα σχόλια και ο σαρκασμός ίσως γυρίσουν εναντίον σας σήμερα για αυτό να είστε λιγομίλητοι και γλυκοί. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει που πηγαίνουν οι ιδέες και οι συζητήσεις αντί να είστε υπερβολικά άμεσοι.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια