taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 11/3

taro-apistia

taro: η κάρτα της ημέρας Τετάρτη 11/3

 

Η κάρτα taro της ημέρας: το εννέα των ξιφών ανεστραμμένη

 

taro το εννέα των ξιφών: αναρωτηθείτε το εξής… μήπως δημιουργείτε αποθαρρυντική και αρνητική οπτική, η οποία θολώνει και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα; Μήπως σας τρομάζει η σκέψη πως πρέπει να κάνετε κάτι μόνοι, να καταλάβετε μόνοι, να αναλάβετε κάτι εντελώς μόνοι; Μπορείτε να αφήσετε πίσω σας τις ανησυχίες και τα προβλήματα του παρελθόντος για να μην επισκιάζουν τις πιθανότητες του μέλλοντος;

 

Αν πάρετε μία στιγμή για να απομακρυνθείτε από το συναίσθημα του βασανισμένου από όλα τα άσχημα πράγματα που έχουμε βιώσει ή από το άγχος όλων των πραγμάτων που πρέπει να γίνουν, μπορείτε να πάρετε μία ανάσα και να χρησιμοποιήσετε την εκπνοή για να μειώσετε τα σύννεφα που βρίσκονται πάνω σας. Έτσι θα ανακαλύψετε πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα, και όσο η πραγματικότητα θα ξεκαθαρίσει, θα νιώσετε το φως και την ενέργεια του κινήτρου και του σκοπού να αντικαθιστούν το σκοτάδι.

 

Μην μείνετε ακίνητοι με την σκέψη πως δεν έχετε την ενέργεια να αντιμετωπίσετε ή να ολοκληρώσετε καταστάσεις. Μόλις σηκωθείτε και κινηθείτε, αναλάβετε δράση και θα ανακαλύψετε πως η ώθηση, η θέληση και η ικανότητα ενισχύονται.

zodia-taro-45

 

Μπορείτε επίσης να αναγνωρίσετε πως δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι. Είναι μία μέρα που μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια, είτε θέλετε ένα συμπονετικό αυτί να ακούσει αυτά που θέλετε να  πείτε, ή να συνδεθείτε με ανθρώπους που μπορούν να μειώσουν λίγο το φορτίο σας.

 

Μέχρι το απόγευμα, οι ανησυχίες του πρωινού, το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις θα έχουν εξαφανιστεί και αντικατασταθεί από οράματα και ενθουσιασμό.

 

taro διαβάστε επίσης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια