Ταρώ Τράπουλα SFIGGA. Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Ταρώ Τράπουλα SFIGGA. Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ταρώ Προβλέψεις για 1-2 εβδομάδες

Κριός: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μπορείτε να μείνετε μόνοι σας, αν τελικά αυτό χρειάζεται για να μην πιέζεται ο άνθρωπο σας, που έχει αυτήν την εποχή τα δικά του προβλήματα. Το πιο πιθανόν είναι να επανενωθείτε με μεγαλύτερη θέρμη.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η κριτική σας μάλλον έχει κινητοποιήσει τον άνθρωπο σας, που έχει καταλάβει ότι πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο, από το απλά να σας κοιτάει και να περιμένει τα πάντα από εσάς.

Δίδυμοι: Η ΚΑΡΔΙΑ

Αποφύγετε την απομόνωση, επειδή έχετε πληγωθεί ερωτικά στο παρελθόν. Πάνω στα επόμενα σας πατήματα, έρχεται μια μεγάλη αγάπη, που θα σας σπρώξει μέχρι και στην μόνιμη δέσμευση.

Καρκίνος: Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλοί οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, που ψάχνουν για κάποιο ταίρι. Οι μέρες μέχρι και την λήξη του μήνα αυτού, θα δώσουν επαφές- γνωριμίες – φιλίες, που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αγάπες.

chartomantia-087

Λέων: ΤΟ ΧΡΗΜΑ

Δεν θα δεχτείτε το ερωτικό σας παρελθόν – τον σύντροφο σας και πάλι πίσω, αν κάποια πράματα στην δομή της προσωπικότητας και ζωής του, δεν έχουν ακόμη αλλάξει.

Παρθένος: Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί, αλλά δεν έχει ακόμη όλα τα εφόδια – προδιαγραφές για να σας κατακτήσει. Από το επόμενο διάστημα, κάτι αλλάξει και ο νέος έρωτας θα σας κερδίσει.

Ζυγός: Ο ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Δεν θέλετε να αποφύγετε τα φλερτ, ακόμη και εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις. Τουλάχιστον μην το αφήνετε πολύ να σας ξεφεύγει, γιατί ο σύντροφος σας ζηλεύει.

taro-zodia-76

Σκορπιός: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΤΩΝ

Έχετε πραγματικά δυσκολία στο να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας και τον θυμό, που σας έχει προκαλέσει αυτός ο χωρισμός ο ξαφνικός. Τουλάχιστον κάτι νέο ήδη σας γνέφει.

Τοξότης: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Στα κοντινά σας περιβάλλοντα υπάρχουν πολλοί που σας κοιτούν με ένα βλέμμα έρωτα και πάθους. Οι πιο τυχεροί θα είναι και αυτοί… που θα σας πλησιάσουν με σοβαρές προτάσεις.

Ταρώ Τράπουλα SFIGGA. Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

zodia-zvdia-75

Αιγόκερως: ΤΟ ΝΗΣΙ

Αποφύγετε αυτές τις δύσκολες ημέρες να μιλήσετε στο σύντροφο σας, για το τι θα θέλατε στο μέλλον σας. Ίσως και να έχετε άλλες προτεραιότητες και να μην σας ακούσει μεγάλη προσοχή.

Υδροχόος: Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Ο μήνας αυτός θα σας τονώσει οικονομικά, κάτι που με την σειρά του θα σας στηρίξει και ψυχολογικά. Σε επόμενο στάδιο θα έχετε και νέα φλερτ να περικυκλώνουν την καρδιά σας.

Ιχθείς: Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ο νέος έρωτας που έχει εισβάλλει στην καρδιά σας, έχει σταδιακά και όμορφα αλλάξει την άποψη σας για τις συντροφικές σχέσεις και αισθήματα. Μάλλον αυτό ψάχνατε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia