Ταρώ, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις 31/07- 02/08

taro-zwdia-χαρτια-astrologia

Ταρώ, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις 31/07- 02/08

Ταρώ, Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο… 31/07- 02/08

Κριός: 4 ΚΑΡΟ

Δεν είστε καθόλου προβλέψιμοι στα συναισθήματα σας, και αυτό είναι κάτι που κάνει τους πάντες να θέλουν να σας κατακτήσουν. Σε κάποιους του ζωδίου, θα φέρει και επανασυνδέσεις.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: 6 ΣΠΑΘΙ

Κάποια οικονομικά προβλήματα που έχετε τώρα, από την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, θα βρουν τις τελικές τους λύσεις. Αυτό θα σας δώσει και μια πιο ανεβασμένη ψυχολογία σίγουρα.

Δίδυμοι: 5 ΚΟΥΠΑ

Έχετε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, της αγάπης και των αισθηματικών σχέσεων. Αυτό που θέλετε είναι για το επόμενο διάστημα, να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας.

Καρκίνος: 8 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι μόνιμες διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, από την νέα εβδομάδα που εισέρχεται και ο Αύγουστος, θα εξαφανιστούν. Σε αυτό θα παίξει τον ρόλο του και το χρήμα.

astrologia-090

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Λέων: 2 ΚΟΥΠΑ

Η λανθασμένη σας δράση, προς το πρώην σας, που ακόμη του ασκείτε κριτική για λάθη του, είναι και η αιτία που αυτός τώρα έχει χαθεί από τις μεταξύ σας επικοινωνίες.

Παρθένος: ΡΗΓΑΣ ΚΑΡΟ

Ξέρετε το κουμπί που έχει ο άνθρωπος σας, και μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να το πατήσετε. Ετοιμάστε παράλληλα και τις προτάσεις σας.

Ζυγός: ΝΤΑΜΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, και ποιοι είναι αυτοί που ασκούν άσχημη κριτική για τον άνθρωπο σας. Προσέξτε περισσότερο τις φιλίες σας.

Σκορπιός: 3 ΣΠΑΘΙ

Υπάρχει φως στον ορίζοντα, καθώς ο πρώην σύντροφος – γνωστός σας, έχει πάρει κάποιες αποφάσεις, για να έρθετε και πάλι σε μια καλή κατάσταση, όπως και παλιότερα.

Ταρώ, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

taro-zodia-76

Τοξότης: 8 ΚΑΡΟ

Μην δοκιμάσετε αυτήν την εποχή…κάτι που μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, καθώς και εσείς οι ίδιοι τον βλέπετε ότι έχει πολλά προβλήματα στην ζωή του.

Αιγόκερως: ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ

Οι γνωστοί και οι φίλοι σας, έχουν κακή εντύπωση για τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και κάτι, που πραγματικά μέσα από την λογική σας, θα πρέπει να το κοιτάξετε.

Ταρώ, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις

zwdia shmera

Υδροχόος: 9 ΣΠΑΘΙ

Δεν θα επιμείνετε με το ζόρι, να βρείτε τον τρόπο να δέσετε και πάλι με κάποιον που κάποτε είχατε σχέση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το θέλουν και οι δύο.

Ιχθείς: 7 ΚΟΥΠΑ

Μερικές μόνο όμορφες στιγμές, δεν είναι αρκετές για να δεσμευτείτε εσείς με κάποιον. Σίγουρα όλο το υπόλοιπο Καλοκαίρι θα πρέπει να δείξει τι έχει καθείς…σαν προίκα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia