Ταρωσκόπιο. Ερωτικές προβλέψεις – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ’18

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

Ταρωσκόπιο. Ερωτικές προβλέψεις – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ’18

Αυτός ο νέος μήνας έρχεται και δίνει την εύνοια του σε όλα τα ζώδια, για να ολοκληρώσουν – κλείσουν, όλες αυτές τις εκκρεμότητες που έχουν σε οικονομικά και αισθηματική ζητήματα.

Ταρωσκόπιο, πιο αναλυτικά:

Κριός: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

zodia-zvdia-22

Εσείς έχετε πει σε όλους, ότι θέλετε να μείνετε πια μόνοι και να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία. Αυτό είναι και κάτι που έναν από τους φίλους σας, θα τον κάνει να σας δει…και πιο ερωτικά.

Ταύρος: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μην δίνετε εξηγήσεις σε όλους αυτούς που είναι γύρω σας και τι συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Ίσως και να γίνει κάποιο λάθος. Μόνο με τον άνθρωπο σας μόνο, θα βρείτε τις σωστές λύσεις.

Δίδυμοι: Η ΣΕΛΗΝΗ

Έχετε μια άκρως θετική διάθεση και ανεβασμένη επιτέλους ψυχολογία, που θα σας κάνει να δείξετε στα μάτια του ανθρώπου σας, πολύ πιο ερωτικοί. Αυτό θα φέρει και μια καλύτερη οικονομική ροή.

Καρκίνος: ΤΟ ΑΡΜΑ

Αυτός ο νέος μήνας, έχει πολλά να σας προσφέρει αλλά και να σας παρουσιάσει σημαντικές ευκαιρίες. Εσείς κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα ανούσια!

chartomantia-087

Ταρωσκόπιο. Ερωτικές προβλέψεις – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ’18

Λέων: Ο ΗΛΙΟΣ

Έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας, και το ξέρετε. Με τον Ήλιο και τους υπόλοιπους πλανήτες να σας ευνοούν, οικονομικά και αισθηματικά θέματα θα έρθουν και πάλι εκεί… που βολεύει εσάς.

Παρθένος: ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αν ξέρετε τι πρέπει να αλλάξετε θετικά στον χαρακτήρα σας, για να είναι πιο στρωτές – εύκολες οι καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, τότε κάντε το. Ο εγωισμός δεν θα βοηθήσει πουθενά.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Έχετε καταλάβει ότι ο μοναδικός λόγος που ο άνθρωπος σας, αυτήν την περίοδο είναι απόμακρος από εσάς, είναι η πιο παλιά σας διαφωνία για το πώς βλέπει το κοινό σας μέλλον.

Σκορπιός: Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Οι καταστάσεις ευτυχώς αλλάζουν και ωριμάζουν. Εσείς και το άτομο που αγαπάτε, θα βρείτε τους σωστούς πλέον τρόπους, για να βρείτε τι μπορείτε να κάνετε για να επισημοποιήσετε πλέον αυτήν την σχέση.

Τοξότης: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Ασχολείστε μόνο με το εαυτό σας, την εργασία σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Αυτό σας κάνει και σιγά – σιγά, να ξεπερνάτε τον ερωτικό πόνο από τα παλιά.

Ταρωσκόπιο. Ερωτικές προβλέψεις – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ’18

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είναι μόνο ζήτημα μερικών ημερών, για να σας ψάξει ο πρώην σας και να καταφέρετε να μιλήσετε για μια σωστή επανασύνδεση. Ετοιμάστε τις νέες σας προτάσεις και λησμονείστε όλα τα παλιά.

Υδροχόος: Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, να επηρεάζει το σύνολο των αέρινων ζωδίων, εσείς θα βρεθείτε ανάμεσα σε πολλές και σημαντικές προσωπικότητες, που θα σας βοηθήσουν οικονομικά.

Ταρωσκόπιο. Ερωτικές προβλέψεις – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ’18

Ιχθείς: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αυτός ο μήνας, έχει πολλά να σας διδάξει. Για αρχή να μην εμπιστεύεστε όλους αυτούς που εύκολα και από την αρχή, σας τάζουν μεγάλα και αιώνια συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia