Tarrot De Spell. Τα μυστικά της Αγάπης

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

Tarrot De Spell. Τα μυστικά της Αγάπης

Μια μυστικιστική τράπουλα, που ανοίγει μόνο σε ώρες χωρίς ήλιο. Φανερώνει τις κρυφές σκέψεις, το ερωτικό παρασκήνιο, τις σκέψεις – προθέσεις των τρίτων. Οι 45 κάρτες συμβόλων και προσώπων, αποκαλύπτουν τα άμεσα μελλούμενα.

Προβλέψεις για 5-7 ημέρες:

Κριός: Ο Θησαυρός του Κάστρου – Νο 45
1) Δεν υπάρχει συνοχή μέσα στην σχέση σας, ούτε σε επικοινωνία, ούτε σε συναίσθημα και αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί.
2) Εσείς που είστε μόνοι, αν αναμείνετε λίγο, θα αντιληφθείτε ότι κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο, θα σας πλησιάσει με ερωτικές διαθέσεις.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Η Χωρισμένη Γυναίκα – Νο 22
1) Είσαστε μεταξύ του να φύγετε και του να μείνετε. Αφήστε τις υπερβολές λόγων, και σκεφτείτε τι είναι τι καλύτερο για εσάς και την ζωή σας.
2) Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας θυμηθεί και θα θελήσει να κάνει μια επαναπροσέγγιση που θα σας εκπλήξει πολύ.

taro-xartomanteia-zwdia

Δίδυμοι: Ο ανοιχτός Δρόμος – Νο -06
1) Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι έχετε βρει το πραγματικό σας, έτερον ήμισυ. Αυτό είναι και κάτι που από την δική σας πλευρά, πρέπει να το προστατέψετε.
2) Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα δεχτείτε πρόταση για επανένωση υπό διαφορετικού ς όρους αυτήν την φορά.

Καρκίνος: Επιστροφή του Συντρόφου – Νο 01
1) Δεν πρέπει να υπάρχουν σκοπιμότητες μέσα σε αισθηματικούς δεσμούς. Αν τελικά έχετε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τις δράσεις σας.
2) Όλα μπορούν να ξαναγίνουν. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει θα βρουν τους τρόπου για να είναι μαζί και ενωμένα μόνιμα πια.

Λέων: Το Παλιό Βιβλίο Ζωής – Νο 10
1) Οι σκέψεις σας, δεν είναι και πολύ ευχάριστες, αυτό το χρονικό διάστημα. Αυτό έχει να κάνει με τις αναμνήσεις από το παρελθόν, που ακόμη κουβαλάτε.
2) Πολλά είναι τα λόγια που έχουν γίνει μεταξύ σας, και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να κατεβάσετε τους τόνους.

taro-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Το Τρίτο Πρόσωπο – Νο 26
1) Είναι μια εποχή που και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι όλα αλλάζουν. Αυτό έχει να κάνει με την δική σας καλύτερη ψυχολογία.
2) Μην αλλάζετε κάθε λίγο την θέση σας, ως προς τον άνθρωπο σας. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να τον μπερδεύετε. Σίγουρα δεν βοηθάει.

Ζυγός: Το Δακτυλίδι της Δέσμευσης – Νο 30
1) Αν δεν αλλάξετε τακτική το μόνο βέβαιο, είναι ότι όλα θα μπλοκάρουν μέσα στην σχέση σας. Ακούστε, συζητήστε και τροποποιήσετε τις απόψεις σας.
2) Μπορεί να έχετε μπλεχτεί ανάμεσα σε δύο άτομα, όμως άμεσα θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Κίνδυνος αποκαλύψεων.

Σκορπιός: Η Διπλή Καρδιά – Νο 33
1) Εσείς και ο ατίθασος σας χαρακτήρας, έχετε κουράσετε τον άνθρωπο σας. Αν τελικά δεν σας αρέσει αυτή η σχέση, καλύτερα αποχωρίστε.
2) Οι μέρες που έρχονται θα σας αποκαλύψουν μεγάλα μυστικά, γύρω από μια παλαιότερη σα γνωριμία, που ακόμη επιθυμεί να γίνει ταίρι σας.

xartomanteia

Τοξότης: Το Πανέρι με τα Αγαθά – Νο 42
1) Δεν χρειάζεται να εκδηλώνετε υπερβολικό πάθος, σε μια καινούργια γνωριμία, που έχει εισέλθει στην ζωή σας, το τελευταίοι καιρό.
2) Τα ζευγάρια – σύντροφοι, που είναι χωρισμένοι – τσακωμένοι, αυτό το διάστημα, θα καταφέρουν με κοινές υποχωρήσεις να τα ξαναβρούν.

Αιγόκερως: Ο Ζυγός της Δικαιοσύνης – Νο 28
1) Όλες οι τελευταίες εξελίξεις, μέσα στην σχέση σας δείχνουν, ότι κάποιος από τους δύο έχει κουραστεί, ή απλά θέλει να απομακρυνθεί.
2) Διαθέστε παραπάνω ποιοτικό χρόνο για να ασχοληθείτε με τον άνθρωπο σας, ο οποίος δηλώνει παραμελημένος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

katinas

Υδροχόος: Το Καλάμι στον Αέρα – Νο 37
1) Ουδείς μπορεί να σας κόψει από την πορεία σας. Είσαστε σε έναν μονόδρομο εξελίξεων, που όλα θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια σας.
2) Αν δεν μπορείτε να πάτε την σχέση σας πιο κάτω, θα ήταν έντιμο από την δική σας πλευρά, να το ανακοινώσετε στον σύντροφο σας.

Ιχθείς: Το Σμαραγδένιο Κολιέ – 32
1) Έχετε κερδίσει σε όλα. Ακόμη και το άτομο που έβγαζε μια δύσκολη συμπεριφορά προς εσάς, τώρα θα σας πλησιάσει ερωτικά.
2) Οι συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν, δεν θα πρέπει να τις ανέχεστε ένεκα ενός συναισθήματος.

oroskopio-33