tarw ερωτικες προβλεψεις Δευτερα 17/11

ταρο-απιστια-ταρω-zwdia-tarw-taro

Κοινοποίηση:

tarw ερωτικες προβλεψεις Δευτερα 17/11

tarw – κριος : ο διάβολος

Εγκαταλείψτε τις ψευδαισθήσεις και προχωρήστε σε σαφείς εστιάσεις των θεμάτων που σας απασχολούν . Η καρτα ταρω ο διάβολος έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να σας θυμίσει ότι στην ζωή σας δεν αξίζει να γίνεστε δέσμιοι των δικών σας συναισθημάτων αλλά τουναντίον πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να χαλαρώσετε λίγο τα δεσμά σας. Είστε υποχρεωμένοι να βρείτε τον τρόπο, και να δημιουργήσετε μια εξισορρόπηση.. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, όμως τώρα ήρθε η ώρα να χαλιναγωγήσετε τη φαντασία σας για να ανοίξετε τις πόρτες.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-zvdia-22

tarw ταυρος : ο τροχός

Είναι η ενθάρρυνση για να συνεχίσετε να κάνετε ό, τι κάνετε, δεδομένου ότι θα οδηγηθείτε τελικά στην επιτυχία. Απαιτείτε πολλή αφοσίωση, εστίαση και υπομονή `για να καταλάβετε τις ανάγκες ή απαιτήσεις του συντρόφου σας. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά μένοντας πιστοί στις πεποιθήσεις σας, κάθε μέρα θα έρχεστε όλο και πιο κοντά στο στόχο σας. Συνεχίζοντας επίσης να δουλεύετε για τον εαυτό σας, κάνοντας συνεχείς βελτιώσεις και προσαρμογές στις όποιες καταστάσεις , να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα με τον σύντροφο σας ,θα εξελιχθούν τελικά σε ότι το καλύτερο. Προσοχή όμως μην πέσετε στην παγίδα της τελειομανίας !

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

tarw – διδυμοι : έξι των ξιφών

Έχουμε ένα καλό σημάδι μετά από έναν χωρισμό, γιατί απεικονίζει τώρα τη διαδικασία μιας αναγέννησης. Δείχνει ότι οι δύο εραστές είναι τώρα έτοιμοι για να δημιουργήσουν την ειρήνη στη σχέση τους .Η καρτα όμως αυτή έχει και μια ιδιομορφία: Λέει ότι κάποιος μπορεί να σας αγαπάει ή να τον αγαπάτε αλλά να μην γίνετε καμιά κίνηση προς εσάς ή εσείς προς το μέρος του εκτός αν είστε σίγουροι εκατό τοις εκατό ότι αξίζει σαν άτομο και ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις . Στην πραγματικότητα, η καρτα ταρω –έξι των ξιφών , ουσιαστικά αντιπροσωπεύει κάποιον που δεν συζητά αυθόρμητα με αυτόν που του αρέσει. Είναι ο τύπος του ατόμου που θέλει να παρακολουθεί με ενδιαφέρον το πρόσωπο που τον απασχολεί από απόσταση, και στη συνέχεια να σκέφτεται τι δυνατότητες έχει μαζί του.

zwdia-tarw-133

tarw – καρκινος : οκτώ των δηναρίων

Χάσετε την επαφή με τα αληθινά σας όνειρα. Ποιες είναι οι ιδιότητες που ψάχνετε σε μια αδελφή ψυχή; Ποιο θα είναι το μέλλον; Θέλετε ελπίδα και ευτυχία! Πως; Με τους δικούς σας όρους;;Αφυπνιστείτε!. Θέματα που γίνονται σαφέστερα, την ίδια στιγμή μπορεί να γίνουν πιο περίπλοκα. Ένα από τους σπουδαιότερους γκουρού που είχα είπε κάποτε: “ Το να λέει ψέματα κανείς δεν είναι πολύ σοβαρό . Το να ζει ένα ψέμα είναι τραγωδία!” Εργαστείτε από κοινού με τον /την σύντροφο σας .

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

tarw – λεων : ο ήλιος ανεστραμμένος

Η συμπεριφορά τρίτων ατόμων σας προβληματίζει και μάλιστα αρκετούς από εσάς , σας έχει συγχύσει. .Είτε εξαιτίας υποσχέσεων που δόθηκαν αλλά δεν τηρήθηκαν είτε εξαιτίας κατάρρευσης κάποιων σχεδίων σας που δεν έτυχαν της σωστής υποστήριξης στο χρόνο που έπρεπε. Εξακολουθείτε να τροφοδοτείτε τα σχέδια σας με αισιοδοξία και τέλος θα τα δείτε να ολοκληρώνονται. Σε θέματα επανασύνδεσης υποδηλώνει ότι παρότι έχετε περάσει μεγάλη συναισθηματική εξάντληση η επανασύνδεση γίνεται μέσω καθυστερήσεων. Αν είστε μόνοι έστω και αργά θα βρείτε αυτό που ψάχνατε τόσο καιρό. Κρυμμένες απαντήσεις και μυστήρια που έπρεπε να έχουν έρθει στο φως εδώ και πολύ καιρό αποκαλύπτονται.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

tarw – παρθενος : τέσσερα ξιφών

Δεν έχετε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα σας και αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι ή έχετε υπερβολικές επιθυμίες ή περιμένετε πολλά από τον σύντροφο σας. Το έχω ξαναπεί και παλιότερα όμως: Aγαπάμε τον σύντροφο μας όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε να είναι! Ορισμένοι από εσάς είναι προτιμότερο να κάνετε ένα διάλλειμα από την σχέση σας και να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά

tarw διαβαστε επισης

zwdia: ο ερμης στον σκορπιο-5 σέξι ιδέες!

zwdia: αφροδιτη στον τοξοτη-ζήσε την περιπέτεια

zwdia 16/11: συμβουλές για ραντεβου

tarw – ζυγος : ο μάγος

Η δύναμη θέλησης σε συνδυασμό με την διαίσθηση σας θα είναι τα κύρια εργαλεία ώστε να υπερνικήσετε τα όποια προβλήματα και να νοιώσετε ξανά την ευχαρίστηση ,την χαρά , την άνεση με τον/την σύντροφο σας, με τους φίλους ή την οικογένεια. Η επιτυχία έρχεται μέσα από την κατανόηση του τι είναι πραγματικά σημαντικό στην ζωή και την αποτίμηση στα πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

tarw – σκορπιος : ιππότης των ράβδων ανεστραμμένος

Η αντιστροφή αυτής της καρτας δείχνει ότι αρκετοί από εσάς δυσκολεύεστε να κάνετε το πρώτο βήμα σε μια νέα κατεύθυνση καθώς σας έρχονται συνεχώς η μια αναποδιά μετά την άλλη. Θα πρέπει να απελευθερωθείτε από παλιές συνήθειες , τρόπους σκέψης, προκειμένου να ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται σήμερα στο δρόμο σας. Θα πρέπει να αποδεχθείτε ό, τι σας συμβαίνει και να το αντιμετωπίσετε αντί να προσπαθήσετε να ξεφύγετε. Απελευθερώστε τον εαυτό σας από το παρελθόν, τις συμπεριφορές που περιορίζουν τις πεποιθήσεις σας , έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

tarw – τοξοτης: δύο των κυπέλων

Η επιτυχία είναι στο χέρι σας!Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε να ενεργείτε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας , με την προϋπόθεση όμως , να έχουν συνοχή με τα γεγονότα και να μην ψάχνετε για μια εύκολη διέξοδο. Μπορείτε να φτάσετε μακρύτερα από ποτέ, αν εκφράσετε ό, τι είναι στην καρδιά σας τώρα! Αδράξτε την ευκαιρία και μην φοβηθείτε το πάθος και τις επιθυμίες σας !

zwdia-tarw-133

tarw – αιγοκερως: οκτώ των κυπέλλων

Έχετε την τάση να διαχειρίζεστε σωστά τα θέματα με τους τρίτους. Για αυτό θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα θετικά σημεία της τρέχουσας κατάστασης και όχι σε αυτά που σας ενοχλούν . Αρχίστε να πιστεύετε τώρα περισσότερο στον εαυτό σας και στα ταλέντα σας, καθώς ήρθε η ώρα να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας. Οι όποιες δυσκολίες είτε αισθηματικές , είτε οικονομικές θα ξεπεραστούν, χρησιμοποιώντας όλα τα ταλέντα που έχετε στην διάθεση σας. Προσέξτε τα πράγματα που θα χρειαστείτε για να εξισορροπήσετε τόσο την επαγγελματική σας όσο και την συναισθηματική σας ζωή

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

tarw – υδροχοος : δέκα των δηναρίων

Μπορεί να προκύψει μια γενναιόδωρη κίνηση ή σε ερωτική σχέση ή σε μια εταιρική σχέση . Οι σχέσεις και οι υποχρεώσεις επίσης αναφέρονται εδώ σαν δυνάμεις που μπορούν να ανατρέψουν οτιδήποτε άλλο. Θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια συναισθηματική αποφόρτιση. Η μοίρα σήμερα εργάζεται για εσάς αλλά οι απαντήσεις μπορούν να έρθουν μόνο με το χρόνο.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

tarw – ιχθυες : ο θάνατος

Ο θάνατος μπορεί να σημαίνει ότι εσείς και ο σύντροφος σας πρόκειται να μπείτε μια νέα φάση της σχέσης σας , κακής ή ευτυχισμένης . Ο θάνατος όμως αποτελεί και την κατάληξη. Έτσι είναι δυνατό για μια σχέση να χαθεί για τα καλά. Αλλά πώς θα ξέρετε τι πραγματικά από τα δυο συμβαίνει; Για το σκοπό αυτό, πρέπει βασικά να αναλύσετε στη ζωή την έννοια της λέξης αγάπη . Υπήρχε σύντροφός και εξαφανίστηκε ξαφνικά; Αν η απάντησή σας είναι ναι! τότε η εμφάνιση της κάρτας Θάνατος αποκαλύπτει ότι μιλάμε για επανασύνδεση !Ναι, το άτομο μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να ζήσει στιγμές του παρελθόντος μαζί σας . Με άλλα λόγια, τα συναισθήματά του μπορεί να έχουν πεθάνει και έτσι μπορεί να μην θέλει/τε να δείτε τα πράγματα όπως και πριν .

Καίσαρας

tarw διαβαστε επισης

zwdia: ο ερμης στον σκορπιο-5 σέξι ιδέες!

zwdia: αφροδιτη στον τοξοτη-ζήσε την περιπέτεια

zwdia 16/11: συμβουλές για ραντεβου

zwdia-tarw-133