tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Σάββατο 6/12

tarw-taro

tarw-Ημερήσιες ερωτικες προβλεψεις Σάββατο 6/12

 

tarw – κριος

Η κάρτα tarw της ημέρας: o ήλιος

Η καρτα  tarw- o ήλιος υποδηλώνει πως όπως συμβαίνει με όλες τις   πνευματικές αποφάσεις, όσοι θέλετε να ξανακάνετε την ζωή σας να λάμψει αυτήν την περίοδο θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε  τα πραγματικά σας κίνητρα ,που τροφοδοτούν την προσωπική σας επιθυμία  για αλλαγή !

Όσοι από εσάς είστε σε μια μακροχρόνια σχέση να συνειδητοποιήσετε το τι ακριβώς θέλετε . Μια επισημοποίηση ή το τέλος μιας σχέσης που σας έχει κουράσει; Η απάντηση ..”it’s up to you !”

zodia-taro-45

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw  ταυρος

Η κάρτα taro της ημέρας: οι εραστές

Η καρτα  tarw- οι εραστές μας λέει ότι υπάρχει μια επιλογή ή έλξη που πρέπει να την  εξετάσετε πολύ προσεκτικά πριν προχωρήσετε προς το τελειωτικό  βήμα , έτσι ώστε  να αποφύγετε  να πάρετε  μια λανθασμένη απόφαση . Αποκλειστικά και μόνο στον αισθηματικό τομέα το όλο θέμα έχει ποικίλες διαστάσεις. Μπορεί να είστε σε ένα συμβατικό γάμο και το ταίρι που ονειρευόσαστε να σας προσεγγίζει τώρα. Τι θα κάνετε;

Θα τον ακολουθήσετε;

Θα παραμείνετε στον συμβατικό γάμο γιατί φοβάστε την γνώμη της κοινωνίας ;

Θα βάλετε τα δικά σας παιδιά  πάνω από την δική σας ευτυχία ;

Μια δύσκολη απόφαση πρέπει να παρθεί  για να προκύψουν  σε μακροπρόθεσμο διάστημα σημαντικά οφέλη!.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw – διδυμοι

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο διάβολος

Η καρτα  tarw- ο διάβολος  σας υποδεικνύει την επιλογή  ,να ακολουθήσετε για μια  ακόμα φορά την εσωτερική σας  φωνή  και να μην αφήσετε τα πράγματα και τις όποιες καταστάσεις να σας ξεφύγουν χάνοντας έτσι  τις  ισορροπίες σας . Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στη ζωή και  να θυμάστε:  δεν είναι και πολύ καλό να παίρνετε  τον εαυτό σας  πάντα στα σοβαρά!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – καρκινος

Η καρτα ταρο της ημέρας: η εγκράτεια

Η καρτα  tarw-  η εγκράτεια  δείχνει ότι μπορεί αυτην την περίοδο να αντιμετωπίζεται  ψιλό- προβλήματα με τον σύντροφο σας .Ο αυτοέλεγχος θα σας βοηθήσει να συνεργαστείτε μαζί του πρόκειται να επιτύχετε ένα εργο ή ένα σκοπό πού έχετε θέσει από κοινού. Μην στέκεστε σε ασήμαντα πράγματα και αφορμές . Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας έρχονται και απολαύστε τις. Πολλοί θα νοιώσουν  το αίσθημα της προστασίας  από το σύντροφο τους  να αναπτύσσεται πιο έντονο από ποτέ

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 tarw – λεων

Η καρτα tarw της ημερας: ο τροχός

Η καρτα tarw- ο τροχός αναφέρετε στην πιθανότητα   ύπαρξης μιας νέας και  ευτυχισμένης σχέσης Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μην αφήσετε την παραμικρή ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάποιοι που ξεκινήσατε κάποιες σχέσεις, που φαινόταν ότι δεν θα είχαν πιθανότητα επιβίωσης, τώρα παρουσιάζονται σαν ότι το καλύτερο για εσάς  γιατί εργαστήκατε   τόσο σκληρά  που κατορθώσατε να καλύψετε τις όποιες διαφορές.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 tarw –  παρθενος

Η κάρτα taro της ημέρας: ο μάγος

Η καρτα tarw- ο μάγος  υποδηλώνει ότι μπορείτε να  κάνετε καινούρια ξεκινήματα στην δική σας ζωή φτάνει μόνο να το θέλετε . Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο ,εύκολο από ότι νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε ότι γνώσεις και εμπειρίες έχετε αποκτήσει μέχρι τώρα προκειμένου να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα. Να τις θυσιάσετε για να δημιουργήσετε μια νέα αλλά υγιή σχέση , οικογένεια , να αγοράσετε ένα σπίτι . Για όσους γνωρίζουν από  tarw  η  λέξη κλειδί αυτής της καρτας είναι <<θυσιάζω>>

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw –  ζυγος

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο αυτοκράτορας

Η καρτα tarw-  ο αυτοκράτορας σας λέει ότι σήμερα από κάποιο γεγονός θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τι μπορείτε  να επωφεληθείτε  από τον αυτό-έλεγχο. Χωρίς να το πετύχετε αυτό,  δεν μπορείτε να ελπίζετε  να προχωρήσετε  σε ρόλους ηγεσίας και μεγαλύτερων  ευθυνών  που θα έρθουν.  Σε ορισμένους από εσάς θα σας δοθεί μια  ευκαιρία να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας κύκλους ή τις γνώσεις σας .! θα είναι ανεπιτυχής χωρίς αυτοπειθαρχία.!!!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – σκορπιος

Η καρτα ταρο της ημέρας: το τέσσερα ράβδων ανεστραμμένο

Η καρτα tarw – τέσσερα ράβδων ανεστραμμένο σας φέρνει άσχημα νέα ή  σας προειδοποιεί για κάποια   καταστροφή. Είναι σας να σας  λέει , ότι άλλοι εργάζονται παρασκηνιακά, για να δώσετε εσείς  μια άσχημη εικόνα ή ότι  θέλουν να σας δυσφημήσουν! Ενδεχομένως το γεγονός της αποκάλυψης κάποιας ίντριγκας  στον αισθηματικό χώρο ή στον επαγγελματικό  να σας αηδιάσει και να θελήσετε να φύγετε, αλλά οι καταστάσεις δεν θα σας το επιτρέψουν!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

tarw – τοξοτης:

Η καρτα tarw της ημερας: το οκτώ των δηναρίων

Η καρτα tarw – οκτώ των δηναρίων δείχνει την προσπάθεια σε μια νέο-δημιουργηθείσα σχέση  για να μπουν στερεά και γερά θεμέλια,  κάτι για το οποίο πρέπει να εργαστούν και οι δύο .Αυτό για να γίνει απαιτούνται προθεσμίες και  χρονοδιαγράμματα. Χρειάζεται να εστιάσετε  την προσοχή σας σε αυτό που θέλετε. Αν θέλετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας αλλά δεν είστε ικανοποιημένοι οικονομικά πρέπει να εστιάσετε στο θέμα της δουλειάς. Αν είστε  παντρεμένοι και θέλετε αλλαγή στέγης πρέπει να  βάλλετε τα πράγματα  ανάλογα με τις προτεραιότητες τους. Δεν πρέπει όμως ποτέ να κάνετε το λάθος και να αφήσετε τον παράγοντα έρωτα” απ’ έξω¨” .Τότε δεν θα είστε πλέον σύζυγοι αλλά συνεργάτες!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η καρτα taro της ημέρας: το άστρο

Η καρτα tarw – το άστρο μιλάει για νέες  προσωπικές πνευματικές εμπειρίες. Πολλοί από εσάς θα πάρετε μια  γεύση της καθολικής συνείδησης. Νέες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν σε σας. Σχέσεις που φαίνονταν καταδικασμένες ανατέλλουν ξανά . Το άστρο της αγνής αγάπης ανατέλλει για πολλούς από εσάς  και  θα έχετε την  Θεία καθοδήγηση . Πόσοι όμως από εσάς  θα έχετε την  διάθεση να την ακούσετε;

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημερας: το δύο των ράβδων

Η καρτα  tarw- δύο των ράβδων σας υπενθυμιζει σήμερα μια παλιά παροιμία ” Αη Νικόλα βοήθα με!

Εμ! Κούνα και συ τα χέρια σου!” Eστίαστε λοιπόν την δύναμη της θέλησης σας, βάλτε όλη σας την ενέργεια, αν θέλετε  κάποια από τα σχέδια σας να πραγματοποιηθούν. Μια νέα προσπάθεια απαιτεί θάρρος και προγραμματισμό για το μέλλον. Κάποιος άνθρωπος θα σας στηρίξει ή υλικά ή ηθικά.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η καρτα ταρο της ημερας: η εγκράτεια

Η καρτα tarw  – η εγκράτεια μιλά για  ένα καινούριο άτομο που πρόκειται να μπει στην ζωή αρκετών από εσάς, ενώ κάποιοι άλλοι θα προσπαθήσετε να διαχειριστείτε μια ασταθή κατάσταση με έναν  ήρεμο, στοχαστικό τρόπο. Βάλτε  σαφή όρια και δείξτε  αυτοπεποίθηση. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να γεφυρώσετε  δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους. Αυτή η κάρτα ταρω  μερικές φορές ονομάζεται η καρτα της  Τέχνης ,μιας και  μιλά για όραμα τέχνης που φέρνει ιδέες από τον ένα κόσμο στον άλλο. Δύο κόσμων που θα έχουν την δυνατότητα να προσαρμοστούν.

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

Καίσαρας