tarw: εβδομαδιαίες προβλεψεις 15-21/2

taro-sex

tarw: εβδομαδιαίες προβλεψεις 15-21/2

 

Κριος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το πέντε των νομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε περισσότερες δουλειές να κάνετε από ότι συνήθως. Το επίπεδο του άγχους σας πρόκειται να δοκιμαστεί σημαντικά. Υπάρχει μία αλλαγή στο εισόδημά σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις που θα ασκήσουν πίεση στις καθημερινές σας αποφάσεις.

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: ο τροχός της τύχης

Αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να κρατήσετε τα πάντα στο παρόν. Έχετε μία λίστα με υποχρεώσεις που θα χρειαστούν την προσοχή σας, για αυτό προσπαθήστε να ασχοληθείτε μόνο με όσα έχουν σχέση και όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 

Δίδυμοι

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το επτά των ράβδων

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μεγάλο άγχος για το αν έχετε ή όχι αρκετό χρόνο και ενέργεια για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, θα ανακαλύψετε πως όλα μπαίνουν στη σωστή θέση με ευκολία.

 

Καρκίνος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: ο άσσος των νομισμάτων

Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξει κάποιο γεγονός που θα αντλήσει ένα μεγάλο κομμάτι του χρόνου σας. Προσπαθήστε να μην σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια σε κάτι που απλώς σας αποδυναμώνει.

 

 

Λέων

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το δύο των ξιφών

Αυτή την εβδομάδα είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε το δρόμο και να προχωρήσετε μπροστά. Είναι τέλεια στιγμή για να κάνετε σχέδια και για να δημιουργήσετε τις αλλαγές που πάντα θέλατε.

 

Παρθένος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το έξι των ξιφών

Αυτή την εβδομάδα όλα θα κυλήσουν όμορφα. Θα υπάρξει βελτίωση στα οικονομικά, στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά θέματα.

 

Ζυγός

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: ο αυτοκράτορας

Αυτή την εβδομάδα θα έρθετε σε επαφή με φιγούρες εξουσίας ή με άτομα σημαντικών εταιριών. Οι συμφωνίες θα χρειαστούν την έγκρισή σας για να προχωρήσουν παρακάτω.

 

Σκορπιός

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: η βασίλισσα των κυπέλλων

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε την ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας. Υπάρχει πραγματικά ισχυρή συγκέντρωση στην οικογένεια και τα παιδιά.

 

astra zodia tarot  μην χασετε :

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Τοξότης

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: η εγκράτεια

Αυτή την εβδομάδα θα ανακαλύψετε πως σας ωφελεί περισσότερο να αντιμετωπίσετε την κάθε μέρα έτσι όπως θα σας έρθει. Ρίξτε τους ρυθμούς σας και μετριάστε τον χρόνο και την ενέργειά σας. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε περισσότερα.

 

Αιγόκερως

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: η κρίση ανεστραμμένη

Αυτή την εβδομάδα θα σχέδιά σας ίσως περιλαμβάνουν ένα ταξίδι ή μεγάλες αλλαγές και μετακομίσεις. Θα υπάρξει το τέλος μίας συμφωνίας και ταυτόχρονα το ξεκίνημα μίας καινούριας.

 

Υδροχόος

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το δέκα των ξιφών

Αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε όλα τα γεγονότα στα χέρια σας, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να φτάσετε σε μία απόφαση ή να βρείτε την λύση σε ένα πρόβλημα.

 

Ιχθύες

Η κάρτα tarw της εβδομάδας: το τέσσερα των νομισμάτων ανεστραμμένη

Αυτή την εβδομάδα δεν θα σας ωφελήσει να προσπαθήσετε να ελέγξετε οτιδήποτε δεν σας ανήκει. Μία κατάσταση πρέπει να επιλυθεί από μόνη της. Κάντε υπομονή.

 

astra zodia tarot  μην χασετε :

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zvdia-zwdia-tarw