tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 31/10

taro-sex

tarw-Ημερήσιες ερωτικές προβλεψεις Παρασκευή 31/10

tarw –  ζυγος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το  τρία των ράβδων

tarw το τρία των ράβδων: Μέχρι τώρα τα πράγματα πήγαν καλά. Από τώρα όμως θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή! Η αμοιβαία  εμπιστοσύνη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, έχει προκαλέσει την ζήλια και τον φθόνο πολλών. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να βάλουν ζιζάνια στην σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα προσπαθήσουν να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας . Έχετε τα μάτια ανοικτά και μην τους κάνετε το χατίρι!

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

tarw – σκορπιος

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το τρία των ξιφών ανεστραμμένο

tarw το τρία των ξιφών ανεστραμμένο:  Παρά την εσωτερική σας δυσαρμονία κάποια αρνητική κατάσταση αρχίζει να εξελίσσετε αργά αλλά σταθερά προς το καλύτερο. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι αν είχε υπάρξει κάποιος χωρισμός ή παρεξήγηση στο παρελθόν, σήμερα να γίνουν κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο σας ,ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σε αυτήν την συνάντηση κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να πάρετε μια απόφαση , αντίθετα από τα πραγματικά σας συναισθήματα .Π.χ. Απαραίτητος όρος για επανασύνδεση να μην βγάζετε μεγάλη κτητικότητα! Συμφωνείτε όχι γιατί το εννοείτε αλλά για να μην τον χάσετε!!!

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

 

 

tarw – τοξοτης

Η κάρτα tarw της ημέρας: το  τέσσερα των δηναρίων ανεστραμμένο.

tarw το τέσσερα των δηναρίων ανεστραμμένο: Κάποιος στην ζωή σας μπορεί να είναι μίζερος και να εμποδίζει την δική σας εξέλιξη.

Μπορεί να είναι εξαιρετικά ζηλότυπος ή να εκμεταλλεύεται τις οικονομικές σας ανάγκες. Ελέγξτε προσεκτικά  το ζήτημα της κτητικότητας και μάθετε δύο πράγματα: Η ζηλοτυπία έχει τις ρίζες της στον φόβο και την ανασφάλεια.

Δεύτερον: H συγκεκριμένη καρτα μπορεί να αντανακλά τον δικό σας χαρακτήρα και την δική σας συμπεριφορά, που σημαίνει ότι αποδέχεστε μια κατάσταση ως έχει και εμποδίζετε τα πράγματα να εξελιχθούν

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως

Η κάρτα taro της ημέρας: το οχτώ των ράβδων

tarw το οχτώ των ράβδων: Ξεκαθαρίστε μέσα σας το τι πραγματικά θέλετε και αρχίστε να βάζετε τα πράγματα σε μία σειρά. Είναι ώρα για αρκετούς από εσάς να επαναδραστηριοποιηθείτε δημιουργώντας καινούριες γνωριμίες. Για κάποιους από εσάς θα υπάρξει επαφή με έναν εραστή από το παρελθόν και  ξεχασμένες αναμνήσεις θα  ξαναβγούν στην επιφάνεια Ένα ταξίδι για όσους είναι σε σχέση θα δώσει μια διαφορετική νότα.

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: το επτά των κυπέλλων

tarw το επτά των κυπέλλων: Κυριαρχεί το αίσθημα της αποδιοργάνωσης. Κατακλύζεστε από σκέψεις και επιλογές και δεν ξέρετε που να στραφείτε. Κάποιοι από εσάς τρέφουν “ευσεβείς πόθους” αλλά για τους περισσότερους από εσάς η σημερινή καρτα δείχνει “το αναπόφευκτο”. Βγείτε από τις δαιδαλώδεις σκέψεις που δεν οδηγούν πουθενά και αντιμετωπίστε τα πράγματα με ψυχραιμία. Πάρτε μια απόφαση. Οι Κινέζοι λένε: Είναι προτιμότερο να ανάβεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι !

Και για  να μην ξεχνιόμαστε σε όσους βρίσκονται στη αρχή μιας σχέσης : Μην κάνετε το λάθος και υπέρ- τιμήσετε αυτό που σας έχει δοθεί !

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες

Η κάρτα ταρο της ημέρας: το πέντε των δηναρίων

tarw το πέντε των δηναρίων: Μάλλον χρειάζεστε περισσότερη πίστη, αγάπη, όχι υπερβολική προσκόλληση στα υλικά αγαθά και μεγαλύτερη αυτοδυναμία.  Πολλοί  χαρακτηρίζουν την καρτα αυτή ως καρτα “της φτώχειας”. Προσωπικά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη καρτα δεν σχετίζεται τόσο με τον υλικό πλούτο, όσο  με το γεγονός ότι ο άνθρωπος αγωνιζόμενος για  να πλουτίσει ή για  να πετύχει τους όποιους στόχους του, χάνει την επαφή  με τον πνευματικό του εαυτό.

Μήπως αυτό συμβαίνει τώρα και με εσάς;

 

Η απάντηση στο πρόβλημα σου αποκαλύπτεται στο 875 876 8025