Ταύρος και Παιδική Ηλικία

Κοινοποίηση:

Τα μωρά Ταύροι είναι ήσυχα και ευχαριστημένα και μπορεί να γουργουρίζουν επί ώρες χωρίς φανερό λόγο, φέρνοντας χαρά μέσα στο σπίτι. Δε βιάζονται να αρχίσουν να κάνουν κάτι μόνα τους και αφήνουν ευχαρίστως τους γονείς τους να κάνουν τα πάντα για αυτά. Ο δρόμος που οδηγεί στη καρδιά τους περνάει από το στομάχι, για αυτό αν δε θέλετε να έχετε ένα παχύσαρκο παιδί θα πρέπει να προσέξετε τη δίαιτά του.

Σαν παιδιά, οι Ταύροι χαίρονται να βοηθάνε στο σπίτι και στον κήπο και το εκτιμούν όταν τους αναθέτετε ένα ή δύο συγκεκριμένες δουλειές που να μπορούν να τις κάνουν με την ησυχία τους. Είναι επίσης πολύ τρυφερά παιδιά και τους αρέσουν τα ζώα. Μπορείτε να τα βοηθήσετε ενθαρρύνοντας τις καλλιτεχνικές ή μουσικές τάσεις τους. Θα δεχτούν με χαρά να κάνουν μαθήματα μπαλέτου ή να μπουν σε μια χορωδία, αλλά προσέξτε: μπορεί να πεισμώσουν πολύ αν προσπαθήσετε να τα σπρώξετε σε λάθος κατεύθυνση. Αν όμως διαλέξετε τη σωστή, θα αναπτύξουν με επιμονή και υπομονή τις ικανότητες που θα στηρίξουν το έμφυτο ταλέντο τους. Τα παιδιά Ταύροι δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικά και μπορεί να γίνουν πολύ ντροπαλά όταν βρίσκονται μπροστά σε ξένους. Ίσως χρειαστεί να εξασκήσετε μια γλυκιά πειθώ για να βγουν από το γνωστό και δοκιμασμένο κόσμο τους και να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αυτό σημαίνει επίσης πως θα πρέπει να μη σας παρασύρουν τα χαμόγελά τους που τόσο συχνά τους χαρίζουν τη νίκη.

Τα Ταυράκια πρέπει να τα αφήνουμε να αναπτύσσονται με το δικό τους ήρεμο ρυθμό. Αν προσπαθήσουμε να τα πιέσουμε να βιαστούν θα είναι σαν να χτυπάμε το κεφάλι μας σε ένα τοίχο. Όταν όμως αρχίσουν να αποκτούν κεκτημένη ταχύτητα, τότε η πρόοδός τους μπορεί να είναι πηγή περηφάνειας.

zodia-zvdia-22