Τελικά πόσες φορές ερωτευόμαστε στη ζωή ?

zwdia-eisai-eleytheri

Κοινοποίηση:

Τελικά πόσες φορές ερωτευόμαστε σε μία ζωή; Άραγε είναι όντως ένας ο μεγάλος έρωτας της ζωής μας ή μπορούμε να νιώσουμε εξίσου δυνατά κι άλλες φορές;

Είναι αστείο να αναρωτιέμαι εγώ κάτι τέτοιο, αν αναλογιστώ πόσες φορές έχω πει πως είμαι ερωτευμένη. Η αλήθεια είναι πως έχω ερωτευτεί πολύ λιγότερες. Τις περισσότερες απλά έχω κολλήσει μέχρι να γίνει το δικό μου. Κι αν έχω δηλώσει in love vol 8.356 στην ουσία έχω ερωτευτεί μόνο 5 φορές και μόνο μία ήταν αυτή που με ξεπέρασε. Κι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε.

Και κάπου εδώ έχω αρχίσει να ανησυχώ. Αν ερωτευέσαι μόνο μια φορά πραγματικά στη ζωή σου, μήπως εγώ έχω ήδη ζήσει τον απόλυτο έρωτα κι ό,τι προηγούμενο ήταν προσπάθεια να τον ανακαλύψω κ ο,τι επόμενο αποτυχημένη προσπάθεια να το ξαναζήσω;

zodia-zvdia-22

Η αισιόδοξη πλευρά μου λέει, ότι όταν έρθει ο μεγάλος έρωτας τότε θα ξεχάσω ό,τι έχω ζήσει μέχρι τώρα και θα αφεθώ σε ένα συναίσθημα που παρόμοιό του δεν έχω ζήσει ποτέ. Από την άλλη, η απαισιόδοξη πλευρά μου, γελάει ειρωνικά και μου υπενθυμίζει τον έρωτα που με ξεπέρασε και στο τέλος με πλήγωσε και έκτοτε τρομάζω στην ιδέα κ μόνο.

Η αλήθεια είναι πως το μέλλον δε μπορείς να το προβλέψεις ούτε να εκβιάσεις καταστάσεις. Αυτό που ξέρω είναι πως ο έρωτας έρχεται χωρίς να σε ρωτήσει. Ερχεται απροειδοποίητα και στην πιο ανύποπτη στιγμή. Τώρα το κατά πόσο θα αφεθείς για να τον ζήσεις είναι στο χέρι σου. Πάντως κρατώντας πισινές δεν τον έζησε κανείς. Κι επειδή καταβάθος μπορώ να είμαι και ρομαντική, πάντα υπάρχει ένας έρωτας στο μέλλον που θα σε κάνει να ξεχάσεις ο,τι είχες ζήσει μέχρι στιγμής. Αρκεί να πιστέψεις σ’ αυτόν..!

 

Γράφει η Σοφία