Τεστ: Ανακαλύψτε τη σχέση σας

ζωδια-αστρολογια-ταρω

Κοινοποίηση:

Κάντε ένα ταξίδι στη φύση και ανακαλύψτε περισσότερα για τις σχέσεις σας.

 

1. Περπατάτε σε ένα μονοπάτι και ξαφνικά βλέπετε μία τριανταφυλλιά σε απόσταση. Υπάρχει μόνο ένα τριαντάφυλλο, αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο από αυτά που έχετε δει στη ζωή σας. Είναι το πιο όμορφο από όλα! Τι κάνετε;
2. Σκαρφαλώνετε σε ένα λόφο και βλέπετε μία καταπράσινη κοιλάδα. Ένα όμορφο άλογο σας τραβά τη προσοχή. Σας έχει κοπεί η ανάσα και δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του. Γιατί; Περιγράψτε το άλογο.

 

3. Ξαφνικά βρίσκεστε σε ένα τελείως διαφορετικό μέρος, κάπου που δεν έχει καμία σχέση με το σημείο που ήσαστε μέχρι τώρα. Που βρίσκεστε;
4. Καθώς χαζεύετε το περιβάλλον γύρω σας, κάποιος σας ακουμπά στον ώμο. Γυρνάτε και είναι κάποιος που γνωρίζετε. Ποιος;
5. Περπατάτε μόνοι σε ένα μονοπάτι και σταματάτε όταν βρίσκετε νερό.Περιγράψτε το νερό. Για παράδειγμα, είναι ένας μεγάλος ωκεανός ή μία μικρή λίμνη; Είναι καθαρά τα νερά ή βρώμικα; Είναι ρηχά ή βαθιά; Το νερό είναι στάσιμο ή κινείται;
I. Το νερό κινείται;
A. Κινείται γρήγορα.
B. Κινείται αργά.
C. Είναι στάσιμο.

zodia-zvdia-22

 

II. Πρέπει να περάσετε από την απέναντι μεριά. Πως το κάνετε;

A. Κολυμπάτε απέναντι.

B. Φτιάχνετε μία βάρκα.

C. Ψάχνετε για μία γέφυρα.

D. Κάνετε το γύρω.

 

6. Καθώς περάσατε το νερό, βλέπετε ένα δοχείο νερού.

I. Περιγράψτε το.
II.Το παίρνετε μαζί σας ή το αφήνετε;

III.Αν το πάρετε μαζί, το γεμίζετε ή το αφήνετε άδειο;

 

Ανάλυση

 

1.Τριαντάφυλλο

Συμβολίζει την αντίδρασή σας απέναντι στον πειρασμό. Αν το μαζέψετε, τότε έχετε την τάση να ενδίδετε στους πειρασμούς.

 

2. Άλογο

Περιγράφετε τον ιδανικό σας σύντροφο. Δεν νομίζω πως χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις.

 

3. Νέο περιβάλλον

Είναι το αγαπημένο σας σημείο στον κόσμο, το μέρος που θέλετε να βρίσκεστε, είτε είναι πιθανό, είτε όχι.

 

4. Άγγιγμα στον ώμο.

Είναι το άτομο που εμπιστεύεστε περισσότερο από οποιονδήποτε.

 

5. Νερό

Το νερό συμβολίζει την όρεξή σας και την προσέγγισή σας στο σεξ.

 

I.            Το μέγεθος του σώματος του νερού αντιπροσωπεύει την σεξουαλική σας όρεξη.

Η διαύγεια του νερού αποκαλύπτει τις απόψεις σας για το σεξ. Το σκοτεινό, βρώμικο νερό, αποκαλύπτει θέματα ή προκαταλήψεις απέναντι στο σεξ, ενώ το καθαρό νερό αποκαλύπτει μία θετική συμπεριφορά.

Όσο πιο βαθιά είναι τα νερά, τόσο μεγαλύτερη ικανοποίηση λαμβάνετε από την έντονη σεξουαλική επαφή.

Μικρές λεπτομέρειες όπως μπουρμπουλήθρες ή μικρά κύματα λόγω του αέρα, αποκαλύπτουν παιχνιδιάρικη συμπεριφορά γύρω από το σεξ.

Η παρουσία ζωής στα νερά (βάτραχοι, πάπιες) σηματοδοτεί μεγάλη επιθυμία για παιδιά.

 

 

II.            Ο ρυθμός με τον οποίο τρέχουν τα νερά, αποκαλύπτει την σεξουαλική σας ορμή. Γενικά, όσο πιο γρήγορος είναι ο ρυθμός, τόσο πιο έντονη είναι η επιθυμία σας.

 

III.            Η απάντησή σας αποκαλύπτει τον τρόπο που ψάχνετε για σύντροφο. Ο τρόπος με τον οποίο περνάτε τα νερά, δείχνει τον τρόπο που βγαίνετε για να βρείτε έναν σύντροφο.

 

  1. Ψάχνετε μέχρι να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι.
  2. Δημιουργείτε ευκαιρίες για αλληλεπίδραση με πολλούς ανθρώπους, και ύστερα επιλέγετε κάποιον που σας αρέσει. Δεν ανησυχείτε για το αν θα βρείτε κάποιον αμέσως.
  3. Δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο τύπο στο μυαλό σας, αλλά τείνετε να ψάχνετε για κάποιον που θα πει ναι αν τον ρωτήσετε.
  4. Βασίζετε την έρευνά σας σε πληροφορίες από φίλους. Είστε αρκετά προσεκτικοί στις σχέσεις σας.

 

Η ευκολία με την οποία περνάτε το νερό, σηματοδοτεί το πόσο άνετοι ή απελευθερωμένοι είστε στην προσέγγισή σας για το σεξ. Η αναζήτηση για έναν τρόπο να περάσετε, σηματοδοτεί ενδιαφέρον για νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Αν αποφασίσετε να κάνετε το γύρω, τότε δεν είστε τόσο ανοιχτοί σε αυτές.

 

Ο τρόπος που περνάτε το νερό είναι άλλο ένα σημάδι για το πόσο σημαντική είναι η σεξουαλική σας ζωή. Οποιαδήποτε αλληλεπίδραση με το νερό, για παράδειγμα να βάλετε τα πόδια σας μέσα, σηματοδοτεί αυξημένη σεξουαλική επιθυμία. Αν βουτήξατε μέσα για διασκέδαση, τότε είστε έτοιμοι για όλα.

 

Σημείωση: Ο τρόπος που περάσατε το νερό, αποκαλύπτει κάποια επιπρόσθετα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας. Για παράδειγμα, αν πηδήξατε στο ποτάμι και κολυμπήσατε απέναντι, δεν σκέφτεστε πριν πράξετε. Αν βρήκατε κάποιο άλλο τρόπο, τότε το σκέφτεστε αρκετά.

 

6. Δοχείο νερού

 

I. Η περιγραφή του μπουκαλιού, καθορίζει την προσέγγισή σας στις ρομαντικές σχέσεις. Αν το μπουκάλι είναι απλό και έχει πρακτική χρήση, τότε είστε λογικοί και ρεαλιστικοί στις σχέσεις σας. Τα πρακτικά δοχεία είναι κατασκευασμένα από γερά υλικά και δεν σπάνε ούτε χάνουν το περιεχόμενό τους εύκολα.

 

Αν το δοχείο είναι διακοσμητικό και στολισμένο, οι σχέσεις σας είναι ιδεαλιστικές, συναισθηματικές και περιπετειώδεις. Έχει περισσότερες πιθανότητες να σπάσει και δεν είναι κατάλληλο για μεγάλα ταξίδια.

 

Ένα δοχείο που είναι και χρήσιμο αλλά και ελκυστικό σημαίνει πως είστε ρεαλιστικοί και ονειροπόλοι όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις.

 

Αν το δοχείο είναι βρώμικο τότε είστε απαισιόδοξοι όταν διατηρείτε σχέση με κάποιον για πολύ καιρό.

 

II. Αν πάρετε μαζί σας το δοχείο, τότε βρίσκετε την ευτυχία στις μακροχρόνιες σχέσεις και όχι στις σύντομες περιπέτειες.

 

III. Αν το γεμίσετε με νερό, αποκαλύπτεται πως η οικειότητα και το σεξ παίζουν μεγάλο ρόλο στην σχέση σας. Αν το αφήσετε άδειο, σημαίνει πως το σεξ δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο για εσάς.