Τι φοβάται το ζώδιο του Λέοντα

αστρολογια

Κοινοποίηση:

Η αποστολή του Λέοντα σε αυτή τη ζωή είναι να λάμπει σε όλους τους τομείς –να κάνει τον κόσμο πιο πλούσιο σε δημιουργικότητα, ζεστασιά και γενναιοδωρία. Οι περισσότεροι Λέοντες το διαισθάνονται αυτό κάπου βαθιά μέσα τους –επομένως, τι θα μπορούσε να τους προκαλέσει φόβο; Η είναι πως αν δεν έχουν γύρω τους άτομα στα οποία να κατευθύνουν τη λάμψη τους, αισθάνονται πως δεν έχουν μέτρο σύγκρισης. Όταν τα αστεία τους δεν κάνουν πια τους άλλους να γελούν, όταν οι πνευματώδεις συζητήσεις τους δεν συγκινούν, η λάμψη που διακρίνει το αστραφτερό αυτό ζώδιο σβήνει.

 

Οι Λέοντες φοβούνται μήπως χάσουν τη μοναδικότητά τους. Έτσι χρειάζονται την αναγνώριση και το θαυμασμό των άλλων για να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη υποπτεύονται –πως είναι οι καλύτεροι. Βάζουν λοιπόν τα δυνατά τους να εντυπωσιάσουν, υπερβάλλοντας τα επιτεύγματά τους, και υπογραμμίζοντας τη γοητεία τους, προσέχοντας πάντα να μη φαίνονται γελοίοι. Ακόμα, μερικές φορές δείχνουν μια υπερβολική γενναιοδωρία, παρόλο που, φυσικά, όταν το ζώδιο αυτό δίνει, περιμένει πάντα αντάλλαγμα. Όταν ωστόσο, ο περίφημος αυθορμητισμός τους συντριβεί, οι Λέοντες είτε πέφτουν σε κατάθλιψη, είτε επιβάλλουν την παρουσία τους στον κόσμο για αντιστάθμισμα. Εκείνο που πρέπει να μάθουν είναι πως η αληθινή τους δύναμη πηγάζει από μέσα τους και πως όσο άσχημα και αν φαίνονται τα πράγματα προς στιγμή, τίποτα δεν θα καταφέρει να καταπιέσει τη γοητεία τους για πολύ καιρό.

 

Ο φόβος τους πως μπορεί να χάσουν τη δύναμή τους, κάνει τους Λέοντες να επιδιώκουν να αποδείξουν την αξία τους σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Αυτό, ωστόσο, έχει σπάνια το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Λέων, σαν ζώδιο της Φωτιάς που είναι, χαρακτηρίζεται από τον αυθορμητισμό του και μόνο σε τέτοιες συνθήκες δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

zodia-zvdia-22