Τι φοβάται το ζώδιο των Διδύμων

zwdia-freedom

Κοινοποίηση:

Όπως οι Κριοί φοβούνται μήπως χάσουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν, έτσι και οι Δίδυμοι διακατέχονται από το φόβο πως μπορεί να μην είναι ελεύθεροι να σκέφτονται και να λένε αυτό που τους εκφράζει. Για τα παιδιά αυτού του ζωδίου η ζωή είναι γεμάτη επιλογές. Όπου και αν βρίσκονται, ό,τι και αν κάνουν, ονειρεύονται ένα μέρος όπου το χορτάρι είναι πιο πράσινο και τα πάντα είναι πιο όμορφα. Ίσως μόλις φτάσουν εκεί να αλλάξουν γνώμη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να τους επιτρέπουν οι εξωτερικές συνθήκες να ονειρεύονται –μια ζωή χωρίς φαντασία αποτελεί κόλαση για εκείνους.

 

Ένα πράγμα που τρομοκρατεί τους Διδύμους είναι να υποχρεωθούν να ακολουθήσουν ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα. Όσο περισσότερο τους υποχρεώνουν να κατευθύνουν τη σκέψη τους σε ορισμένα πλαίσια, τόσο περισσότερο ξυπνάει ο φόβος τους πως θα «τυποποιηθούν» και τόσο περισσότερο το μυαλό τους πετάει στις πιο παράξενες κατευθύνσεις. Επίσης φοβούνται όταν αναγκάζονται, για να σώσουν ενδεχομένως μια σχέση, να εξετάσουν τα βαθύτερα αισθήματά τους. Ο φόβος πως τα αισθήματα αυτά μπορεί να μην είναι και τόσο βαθιά, τους πανικοβάλλει και τότε, αντί να αντιμετωπίζουν την σαν μια πηγή σταθερότητας στη ζωή τους, τη βλέπουν σαν περιορισμό της προσωπικής τους ελευθερίας. Για να κάνετε ευτυχισμένο ένα Δίδυμο, αφήστε τον να πιστεύει πως έχει δυνατότητα επιλογής.

 

Η προσήλωση σε μια συγκεκριμένη άποψη, ή η δέσμευση για κάποιο τρόπο δράσης σημαίνει αυτόματα πως όλες οι άλλες εναλλακτικές λύσεις αποκλείονται –πράγμα που αποτελεί αληθινή κατάρα για τους ελεύθερους στη σκέψη Διδύμους. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ανάγκη να σκορπίζουν τις δυνάμεις τους σε διάφορους τομείς, για αυτό και οποιαδήποτε δέσμευση αποτελεί αληθινή απειλή.

zodia-zvdia-22