Το άνοιγμα του Κέλτικου Σταυρού Για απαγορευμένες αγάπες

zwdia-tarw

Κοινοποίηση:

Το άνοιγμα του Κέλτικου Σταυρού, μιλάει για απαγορευμένες αγάπες

Ο γνωστός κλασσικός τρόπος κατάστρωσης των περισσότερων τραπουλών, είναι το σύστημα CELTIC CROSS. Ίσως και ο πιο γρήγορος τρόπος, για να δοθούν οι απαντήσεις στον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Η ανατολίτικη Τράπουλα ‘SULTAN HANIM’ προβλέπει για όλους:

Κριός: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΙΑ

zodia-zvdia-22

Η τύχη εσάς, δεν σας εγκαταλείπει ποτέ και το ξέρετε. Έτσι λοιπόν και αυτήν την φορά, θα έχετε την ευκαιρία να ξαναβρεθείτε και να ξαναμιλήσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει … και να δώσετε μόνιμες λύσεις. Χρήματα θα βρείτε στον δρόμο σας.

Ταύρος: ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ – ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ & ΣΟΥΛΤΑΝΑ

Αν θα κάνετε λίγο υπομονή, με τις δύσκολες συμπεριφορές του ανθρώπου σας, και δείξτε και παραπάνω αγάπη, το αποτέλεσμα … θα είναι κάτι που θα σας δικαιώσει. Ακόμη και οι τσακωμένοι σύντροφοι, θα έρθουν πιο κοντά.

Δίδυμοι: ΕΡΩΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΡΥΦΑ

Εσείς πια αντιλαμβάνεστε ότι τα πράματα … με αυτόν τον νέο έρωτα, ή αυτήν την επανασύνδεση, είναι πια σοβαρά. Αυτό που έχει την πιο μεγάλη του σημασία, είναι να μην αφεθείτε και να κάνετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: ΣΚΑΛΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Δεν χρειάζεται τις καλές και σοβαρές εξελίξεις … που έχετε μέσα στον ερωτικό σας δεσμό ή την εργασία σας, να τα συζητάτε με τρίτα άτομα. Ίσως και να σας ζηλεύουν, ίσως και να σας βλέπουν άκρως ανταγωνιστικά, και τα σχόλια τους, να σας αποθαρρύνουν.

Λέων: ΜΟΝΗ ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑ

Δεν έχετε καμία σημασία, αν αυτήν την περίοδο είστε μόνοι σας. Οι μέρες μέχρι και να λήξει αυτός ο μήνας, θα σας βάλουν σε νέους κύκλους, που θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ζωντανοί … γύρω από το παιχνίδι της αγάπης.

Παρθένος: ΑΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗ

Αυτή η εποχή, σας βρίσκει σε μεγάλες και σοβαρές σκέψεις, για τον δεσμό σας, ίσως και μέχρι του σημείου ενός χωρισμού. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο, για να είστε και εσείς από την μεριά σας σωστοί, κάντε μια αναλυτική συζήτηση. Όλα μπορούν να σωθούν.

Ζυγός: ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΛΑΦΥΡΑ

Οι δράσεις και οι αποδείξεις αγάπης, που θα εισπράξετε από τον σύντροφο σας, θα σας συγκινήσουν και ίσως και να σας κάνουν … να σκεφτείτε το άμεσο κοινό σας μέλλον. Είστε κάτω από μεγάλη συμπαντική εύνοια, και μάλλον θα έχετε προτάσεις γάμου – συγκατοίκησης.

zvdia-098

Σκορπιός: ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

Εσείς έχετε περάσει δύσκολες καταστάσεις και όμως μείνατε όρθιοι. Έχουν αλλάξει οι όροι, και εσείς είστε αυτοί που πιο κρατάτε την μοίρα την τύχη του δεσμού σας. Όπως και να έχουν τα πράματα, τα συναισθήματα του ανθρώπου σας, είναι αληθινά.

Τοξότης: ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΧΑΛΙ ΚΟΠΕΛΑΣ

Οι μόνοι και οι μόνες, έχουν λίγες ακόμη μέρες ελευθερίας τελικά. Το κάρμα, θα σας φέρει με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, δίπλα σε μια νέα και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, που θα σας πολιορκήσει πρώτα εγκεφαλικά και μετά σε όλα τα άλλα πεδία. Ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα.

Αιγόκερως: ΔΙΚΤΥΑ ΨΑΡΑ

Πολλά και ποικίλα τα θέματα, που υπάρχουν στο κεφάλι σας και σίγουρα κάποιες φορές σας δείχνουν θλιμμένους. Αυτό είναι και κάτι που επίσης στεναχωρεί τον άνθρωπο σας. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, είναι θέμα λίγου χρόνου να σας στρωθούν οι λύσεις μπροστά σας.

taro-zodia-76

Υδροχόος: ΣΤΡΩΜΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Αν δεν έχετε κάποια σοβαρή σχέση αυτήν την εποχή, μη απογοητεύεστε. Μια σειρά από δυνατά συναισθήματα θα σας προσφέρει ένα νέο και διαφορετικό άτομο, που εισέρχεται στην καθημερινότητα σας και την αλλάζει. Μέσα στα θετικά … κάποια χρήματα που περιμένετε, σας έρχονται.

Ιχθείς: ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ

Μπορεί να είστε ένας ακόμη, που έχετε μια μπερδεμένη ερωτική ζωή, αλλά τα νέα είναι καλά. Θα έρθουν έτσι οι θετικές καταστάσεις, που θα σας κάνουν τις τελικές σας αποφάσεις εύκολες … για το που θα μείνετε … και από πού θα φύγετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera