Το ζώδιο του Λέοντα και οι αγορές

Τα ψώνια με το Λέοντα είναι σωστό γλέντι, ειδικά αν του έπεσε ξαφνικά το λαχείο ή έχει οικονομική άνεση. Πάντως, είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν χρήματα, ο Λέων που αποφάσισε να εξορμήσει στα μαγαζιά, φέρεται συνήθως σαν να υπάρχουν! Ο Λέων είναι στις αγορές του γαλαντόμος και κεφάτος, έχει ωραίες ιδέες και προπάντων στυλ. Χάρη στην έμφυτη αρχοντιά τους, οι Λέοντες βρίσκουν τη καλύτερη εξυπηρέτηση όταν πηγαίνουν στα μαγαζιά και συνήθως συμπεριφέρονται σαν να έχουν πολλά χρήματα. Προφανώς το πλαφόν στις πιστωτικές κάρτες έχει τεθεί ειδικά για αυτούς! Οι περισσότεροι Λέοντες προτιμούν τις πιστωτικές κάρτες από τα μετρητά και αυτό έχει το μειονέκτημα να ενθαρρύνεται η φυσική τάση τους για σπατάλη. Ο Λέων θέλει, και συνήθως παίρνει, το καλύτερο. Οι Λέοντες προτιμούν να ψωνίζουν σε ακριβά μαγαζιά, είτε τους το επιτρέπουν τα οικονομικά τους είτε όχι.

 

Οι εξαιρετικά πετυχημένοι Λέοντες προτιμούν να στέλνουν κάποιον άλλο να κάνει τις αγορές τους ή να τους πηγαίνει ο σοφέρ τους από μαγαζί σε μαγαζί.

Που αρέσει στους Λέοντες να ξοδεύουν τα λεφτά τους; Λατρεύουν τα ρούχα, ειδικά τα βραδινά. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό έχουν επίσης αδυναμία στα κοσμήματα, τα ακριβά αρώματα και τα καλλυντικά, ειδικά μάλιστα αυτά που προορίζονται για την περιποίηση των μαλλιών, για τα οποία συνήθως καμαρώνουν.

zodia-zvdia-22

Οι Λέοντες δεν είναι συνήθως οικονόμοι στις αγορές τους. Η έμφυτη ζεστασιά και η διαχυτικότητά τους, σε συνδυασμό με τη γαλαντομία και την επιθυμία του καλύτερου, κάνει συχνά τους Λέοντες να διαλέγουν την άριστη ποιότητα και να ψωνίζουν με τη ντουζίνα αντί να περιοριστούν σε ένα δυο κομμάτια.