Το ζώδιο του Ζυγού και η εμφάνιση

Η σχέση του Ζυγού με τον πλανήτη Αφροδίτη έχει σαν αποτέλεσμα να θεωρείται, παραδοσιακά, σαν το πραγματικά όμορφο σημείο του ζωδιακού, η αγάπη του για την ισορροπία και την αρμονία βρίσκει την έκφρασή της στη συμμετρία του προσώπου.


Το πρόσωπο του Ζυγού είναι ουσιαστικά πρόσωπο διπλωμάτη. Οι απαλά σμιλεμένες γραμμές, τα ευγενικά προσηλωμένα μάτια και το χαμόγελο που λιώνει πάγους, όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο μάλλον παρά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλά πίσω από την επιφανειακή γοητεία βρίσκεται μια ατσάλινη θέληση που συχνά διαψεύδει την ευχάριστη έκφραση.


Η διάπλαση του άντρα Ζυγού είναι περισσότερο κομψή παρά αθλητική. Η δομή των οστών μάλλον στρογγυλεμένη, ο κορμός λεπτός και τα πόδια όμορφα σχηματισμένα. Ακόμα και ο πιο ογκώδης Ζυγός έχει κομψό βάδισμα. Η γυναίκα Ζυγός, ενώ διατηρεί τη θηλυκότητά της, δίνει την εντύπωση ότι είναι φτιαγμένη από πιο στέρεο υλικό. Οι καμπύλες του σώματός της είναι αρμονικές, ενώ η μέση είναι συχνά τονισμένη, θυμίζοντας κλεψύδρα.

zodia-zvdia-22


Η προσωπογραφία του Ζυγού: Ένα μακρύ οβάλ πρόσωπο με σιαγόνα πλατιά όσο και το μέτωπο, αν όχι περισσότερο, σημαδεύει τον τυπικό Ζυγό. Το μέτωπο τείνει να είναι φαρδύ. Τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια είναι τοποθετημένα βαθιά στις κόγχες τους. Η μύτη είναι κομψή ενώ το στόμα πλατύ.


Τα κομψά χαρακτηριστικά του Ζυγού υποτίθεται ότι του χαρίζουν ευχάριστη όψη. Συχνά, η εξέχουσα θέση που κατέχει η Αφροδίτη στον ωροσκοπικό του χάρτη, η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου, φαίνεται από τα λακκάκια που σχηματίζονται στο πρόσωπο. Αλλά μην εξαπατάσθε, οι Ζυγοί είναι επιδέξιοι στο να χρησιμοποιούν τη φυσική τους γοητεία για να πάρουν ακριβώς αυτό που θέλουν από όποιον τους αρέσει.