Το ζώδιο του Ζυγού και το άγχος

ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Οι Ζυγοί είναι συνήθως ειρηνικοί και καλόβολοι, αγαπούν τις απολαύσεις και δε βάζουν σκοτούρες στο μυαλό τους. Όμως και οι Ζυγοί, όπως κάθε άλλος, έχουν το μερίδιό τους στο άγχος, ειδικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Για τους περισσότερους Ζυγούς, και ειδικά τους νέους, μια από τις πιο αγχώδεις ενέργειες είναι η επιλογή ανάμεσα σε δύο πορείες δράσης. Είναι το ζώδιο της ισορροπίας και για αυτό πού συχνά οι Ζυγοί μοιάζουν διχασμένη ανάμεσα σε δύο πράγματα στη ζωή τους. Μπορεί να είναι άνθρωποι ή καταστάσεις, πάντως η ένταση, το άγχος που νιώθουν είναι φοβερό.

 

 

Από την άλλη, είναι το ζώδιο της δράσης, όπως όλα τα παρορμητικά και έτσι, αντίθετα με την κρατούσα αντίληψη, στους Ζυγούς δεν αρέσει η υπερβολικά ήρεμη ατμόσφαιρα, που μπορεί και αυτή να τους προκαλέσει ένταση και άγχος. Αν μάλιστα η κατάσταση παραείναι ήρεμη, θα κάνουν, συνειδητά ή υποσυνείδητα, κάποιο σχόλιο ή μια ενέργεια για να τη ζωντανέψουν. Έτσι, για τους Ζυγούς οι ιδανικές συνθήκες για να αποφύγουν το άγχος δεν είναι, απαραίτητα, η απόλυτη νηνεμία.

 

 

Ωστόσο, ιδανικό περιβάλλον για τους Ζυγούς είναι το αρμονικό ως προς τα χρώματα, τη διακόσμηση και τις αναλογίες. Τα κακόγουστα χοντροκομμένα πράγματα και τα άσχημα χρώματα ενοχλούν αφάνταστα τους Ζυγούς και γίνονται αιτία άγχους.

zodia-zvdia-22

 

 

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο του συνεταιρισμού και των στενών σχέσεων και αυτός ο τομέας αποτελεί συχνά πηγή άγχους για τους Ζυγούς. Αγχώνονται εξαιρετικά όταν δεν έχουν ένα στενό σύντροφο ή εραστή με τον οποίο να μοιράζονται τη ζωή τους ή αν υπάρχουν δυσκολίες και συγκρούσεις στη σχέση. Η αρμονία είναι η λέξη κλειδί στις σχέσεις των Ζυγών.