Το ζώδιο των Διδύμων και η εμφάνιση

Κοινοποίηση:

 

Οι Δίδυμοι οι οποίοι θεωρούνται οι γόηδες του ζωδιακού, έχουν την ικανότητα να κάνουν τους άλλους να νιώθουν άνετα, ενώ οι ίδιοι δε μένουν ποτέ συχοι. Έχουν γύρω τους έναν αέρα έξαρσης και εξυπνάδας που μοιάζει να μεταδίδεται μέσα από τα ζωηρά, ανήσυχα μάτια τους και τις εκφραστικές κινήσεις. Η ομιλία είναι γρήγορη, το πρόσωπο ευκίνητο και ζωντανό και τονίζουν ό,τι λένε με χειρονομίες.

Υποτίθεται ότι η τέχνη της εξαπάτησης είναι μια από τις λιγότερο αγαπητές ιδιότητες αυτού του ζωδίου, αλλά βρίσκει την πιο αθώα της έκφραση στην εμφάνιση των Διδύμων. Μοιάζουν να έχουν προικισθεί από το μυστικό της αιώνιας νεότητας και το ευκίνητο σώμα τους δίνει την εντύπωση ότι δεν παραδίδεται ποτέ στα γηρατειά.

Οι ιδιότητες που προσδίδει ο Ερμής σ’ αυτό το Μεταβλητό ζώδιο του Αέρα, εμφανίζονται περισσότερο στο νοητικό επίπεδο παρά σε οποιοδήποτε φανερό σωματικό χαρακτηριστικό. Ωστόσο, όσοι Δίδυμοι τείνουν «να ζουν μέσα στο κεφάλι τους» συχνά έχουν νευρώδη κατασκευή, λυγερό σώμα και μακριά άκρα.

zodia-zvdia-22

Η προσωπογραφία των Διδύμων: Το γωνιώδες, οβάλ πρόσωπο, με στενό μέτωπο και πιγούνι, είναι το κατεξοχήν χαρακτηριστικό των Διδύμων. Έχουν επίσης μάτια που σπινθηροβολούν και που συνήθως έχουν σχήμα οβάλ με τοξοειδή φρύδια.

Οι Δίδυμοι κινούν συνεχώς τον εύκαμπτο νου και το σώμα τους σε καινούριες πλεονεκτικές θέσεις. Σωματικά, όλα επάνω στο Δίδυμο μοιάζουν να καθρεφτίζουν το φόβο τον να μην παγιδευτεί. Πράγματι, υπάρχει μια ανησυχία στα μάτια και μια ένταση στο σώμα που υπονοούν ότι πάντα ψάχνουν να βρουν κάποιο τρόπο για να ξεφύγουν.