Το ζώδιο των Διδύμων και η συμβίωση

Κοινοποίηση:

Οι Δίδυμοι κυριολεκτικά ανθίζουν όταν είναι με πολύ κόσμο και η χαρά τους είναι να μοιράζονται το σπίτι τους με ανθρώπους που βρίσκουν συναρπαστικούς. Σε αυτές τις περιπτώσεις, γίνονται χαριτωμένοι, ευχάριστοι συγκάτοικοι, πάντα έτοιμοι να ανταλλάξουν απόψεις –ιδιαίτερα όταν οι συζητήσεις κρατάνε ως τις πρωινές ώρες. Δυστυχώς, η μανία των Διδύμων για συζήτηση δεν αρέσει σε όλους. Η τάση τους να διαλέγουν όποια άποψη τους αρέσει εκείνη τη στιγμή εκνευρίζει αυτούς που συζητούν σε ένα πιο συναισθηματικό επίπεδο και συχνά δημιουργούνται συγκρούσεις όταν οι διανοητικές ακροβασίες τους φέρνουν τους άλλους σε αδιέξοδο.

 

Είναι γενικά πολύ εύκολο να ζήσει κανείς με τους ευπροσάρμοστους Διδύμους γιατί μπορούν να αναλάβουν οποιοδήποτε ρόλο απαιτείται από αυτούς. Για τον ίδιο λόγο χαίρονται συνήθως να συμβάλλουν στο νοικοκυριό, φτάνει να συμβάλλουν και οι άλλοι. Υπάρχουν όμως αρκετές φορές που η χαρωπή, εύθυμη πλευρά του χαρακτήρα των Διδύμων εξαφανίζεται πίσω από ένα μαύρο σύννεφο κατάθλιψης. Αυτή η κακή διάθεση περνάει συνήθως το ίδιο απότομα όπως εμφανίζεται, αλλά όσο διαρκεί φέρνει σε αμηχανία τα άλλα μέση του σπιτιού γιατί ξεπηδά κυριολεκτικά από το τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο είναι να αφήνουμε το μελαγχολικό Δίδυμο μόνο του.

 

Ο Δίδυμος λατρεύει το κουτσομπολιό και δεν κάνει συχνά διάκριση για το τι κουβεντιάζει και με ποιον. Αυτοί που κάνουν το λάθος να λένε τα μυστικά τους στο Δίδυμο συγκάτοικό τους μπορεί την επόμενη μέρα να ανακαλύψουν πως τις εξομολογήσεις τους τις ξέρουν όλοι!

zodia-zvdia-22