Το ζώδιο των Διδύμων και οι αγορές

Κοινοποίηση:

Ο αντιπροσωπευτικός Δίδυμος είναι μια ανεξάντλητη παρακαταθήκη πληροφοριών, για αυτό αν θέλετε να μάθετε το φτηνότερο μαγαζί ζωοτροφών, το κατάστημα με τα πιο μοντέρνα ρούχα ή που ντύνει τα παιδιά της η σύζυγος του πρωθυπουργού, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε έναν Δίδυμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Δίδυμοι απολαμβάνουν ιδιαίτερα τα ψώνια –γενικά δεν τους αρέσουν. Τα μόνα καταστήματα που πραγματικά τους συγκινούν είναι τα βιβλιοπωλεία και οι πάγκοι με τα περιοδικά, όπου ξεχνιούνται ώρες ατελείωτες. Τους αρέσει, όπως και στους Παρθένους που κυβερνούνται επίσης από τον Ερμή, να ψωνίζουν χρήσιμα και ασυνήθιστα σύνεργα και είδη γραφείου. Προτιμούν, αν είναι δυνατό, να κάνουν τηλεφωνικά ή ταχυδρομικά τις παραγγελίες τους από τους ειδικούς καταλόγους.

Ο μέσος Δίδυμος βαριέται την αγορά τροφίμων, εκτός αν χρειαστεί να κάνει λίγο τον ντετέκτιβ –να βρει, για παράδειγμα, που πουλιέται κάποιο σπάνιο έδεσμα ή γνήσιο γαλλικό τυρί ή που είναι φτηνότερη η αγαπημένη του μάρκα καφέ.

Στους Διδύμους δεν αρέσει η ρουτίνα και προτιμούν να δοκιμάζουν διάφορα καταστήματα. Ψωνίζουν πάντα χωρίς κατάλογο και σε διαφορετικές ώρες και μέρες της εβδομάδας –για να μην αισθάνονται δεσμευμένοι! Δεν τους αρέσει η πολυκοσμία όταν ψωνίζουν.

zodia-zvdia-22

Οι Δίδυμοι λατρεύουν τα μικροσύνεργα κάθε είδους, τα σύνεργα για τη κουζίνα, το αυτοκίνητο και ό,τι άλλο κάνει τη ζωή πιο άνετη και ξεκούραστη. Ειδικά έχουν μανία για τα επιτραπέζια είδη γραφείου. Θα ενθουσιαστούν με ένα καινούριο τύπο συνδετήρων ή μια μοντέρνα τηλεφωνική συσκευή